Electronic music, iaaaaaaaaa

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
No da še o tem mal pokvačkamo
grin1.gif

-kateri DJ-i so vam hudi (mogoče priporočate komad, set (še bolš), kater vm je lep..)

-kam najrajš na party

-kako se najrajše oblečete za na party oz. kakšen stil vas najbl privlači (na bejbah ali tipčkih)

-kaj konzumirate
evil.gif

-amm..od čist hudih (glasbeno) cox, umek, aleksij, varella, guetta (recimo, k je kr neki delu k je biu @AG lansko leto)
Od mal "slabših"...Psiho, Liebing, Steve Porter, Hawtin, Greenx, Mason, Prydz
Na k**** mi gre pa najbl Jackie
priden.gif
(kmet zabit)z unimi od Boba Sinclairja (ta je tud en poseben primerek) ipd., ta kr neki rola, ni čudn da je Fun zmeri bl u kurzu če majo take residente
10.gif
-DJ Lucca mi je dojaja, mistress barbara....

-Na Party najrajš v AG, pa kdaj mi je hudo v katermu "pajzlu" aka Bollywood...najbolši vibe mi je kadar se ne pričakuje nekaj extra hudga, ampak DJ preseneti z hudimi komadi oz. sampli

-Najbl so mi lubice k so tok hude oblečene pol pa še hudo plešejo (k bi jo sam zažvalil, nč sexu..tok huda)
evil.gif

-Konzumeram pa RedBulle, Zeleni čaj
grin1.gif

Dej razpište se no, majkevam.
grin1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Yeeeeeeaaaaa, party!!!!!

Jst pa najbul poslušam pa densam na Scooterja sam bed k nč nouga ne da več ven. Pol pa Vengaboys tud fajn šponajo. Od bolših DeeÐejew pa mi je ful dobr Svizec! Tadatuc tadatuc tadatuc...

Na partije hodm k sosedu, ma v kleti underground partije. Jst na svoj notebuk naštimam pleylisto pa jo tam gor vržem. Konzumiram pa tak...kokr kej. Če se gremo fensi varianto v pritličju njegove bajte (tam, k se lohk not vid) sam en mau kadimo. Če pa gremo dol, pa si damo duška. Tam pa fejst kadimo!

Ka te še zanima? Aja...kak hodm upecanjen? Zdle mi je matka zrihtala nov kombinezon. Na prvi pogled spominja na une oranžne cote od cestarskih delavcev. Ej, prav dotiča je! Komi čakam, da me sošolka vid u njem! Beybe pa najraj pugledam take, k majo na seb samo hotkice pa gamaše. Modrc je al pa ni...ni panike. Aja, pa duda more bit obvezn zravn. Pa če nažigavam Scooterja, k je bolj na hard, je ql če ma še piščavko! Pa obvezno roza čupa! To sekaaaa!

Majkemi to je use kar se mene tiče. Če te pa še kej zanima, pa sam upraš! Pa stari...ne puzab...REJV ON!!!

"How much is the fish?!?"....tadatuc...tadatuc..tadatuc...

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Ti si prizadet.
bonk.gif

Odgovarjaš mi k da bi bil mulček ki frajari s tem da po partijih hod...sam mnenja meni enakih navdušencev me zanimajo, dripec en.
10.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Tuctuctuctucuncuncuncuncpolovičkauncuncuncpiippiippiipbiptuctucuncauncaskriipškriptuckokauncuncunc...
crazy1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Atma, Bluetech, Dzihan And Kamien, Shiva Chandra, Eißfeldt (Absolute Beginner), Raja Ram, Astrix + more

K4, Ch0, Gala Hala, MediaPark, Florido Beach + more

Alien look ko mi zapase, drgac pa eleganca.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ne vem, kaj je zdej IN, ampak v mojih cajtih sem najrajši hodila na techno partije al pa kaki tech-house...najboljše so pa sekali Umek, Ritchie Hawtin, Carl Cox, Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Marko Nastiæ...pa kaka housica s Paolom Barbattom, Dave Morales, Roger Sanchez, Armand Van Helden, Seb Fontaine, ...pa še kdo, ki se ga ne spomnem...včasih so bli dobri partyji tut v Lipi, sam najboljš je blo pa kje na morju...npr. Girandella beach u Rabcu...
cheer.gif

...veverička nism bla nikoli, ponavadi sm se oblekla kot ponavadi - elegantno. Konzumirali smo redbull (vodke), pa kakđoli je padu...trdih drog nikoli.
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Zadnje čase me precej navdušuje sander van doorn...ma ene par res hudih setov in upam, da ga kmalu vidimo tut v naših krajih
smile-1.gif
), James Zabiela tut skos boljši ratuje...trophy twins sta nardila res fajn parti (kljub enournemu električnemu mrku)...pa sej jih je kr nekej....

na parti pa...kjer je kul muska-AG, FF (fino, ker je blizu, ni se treba pelat...), pogrešam pa več open air partijev...prvi meet me je bil špica-v naravi, med drevesi...
kaj oblečem? kaj lepega
smile-1.gif

kaj konzumiramo? Vodka-red bull
evil.gif

anchitsa

Pripravnik
11. okt 2007
60
0
6
Zadnje cajte mi še nekako najbolj paše Duoteque, se mi zdi, da majo en piko drugačen zvok od ostalih "minimalistov".
Drugače pa rada poslušam še kak star dobr Techno, Sputnik je najgrozljivejši
grin1.gif

Kar se tiče placov, ma Izola nek svoj čar, izpostavla bi pa tudi Simfonijo. Kar se tiče openairov je Zeleni Gaj super, ampak Pulverjera pri Sežani pa zmaga.

Konzumira se pa vodko, vodko in še enkrat vodko
smirk-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Yeeeeeeaaaaa, party!!!!!

Jst pa najbul poslušam pa densam na Scooterja sam bed k nč nouga ne da več ven.

Lass Uns Tanzen, The Question Is What Is The Question?, And No Matches lani, Jumping All Over The World pa izide 1.2.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Najraje poslušam techtrance/hardtrance/hardstyle, najboljši producent Scot Project
srce-1.gif
. Drugače pa še iz te strani Blank & Jones in ATB.

House tudi žgem, tu je po moje najboljši producent Martin Solveig. Paše za bolj easy partije, bolj za poslušanje kot plesanje.

Elektro in minimal pa sovražim iz dna duše (dobra sta mi kvečjemu 2 komada). Upam, da bo ta trend šel čim hitreje mimo...
10.gif

Kaj konzumiram? Največ Coca Colo, tudi kaj energijskega če sem down.

Kam hodim? Tja kamor mi šef reče naj grem sukat muziko
tongue-1.gif
(sem DJ).

Kateri mi je lep? Kot moški nekak težko rečem, ker ni ravno veliko didžejk, Lady Dana še verjetno najboljše zgleda. Če bi bil piæka pa bi mi bil najbolj všeč Andreas Tanneberger (ATB)
grin1.gif

Kak se oblačim? Odvisno od tega kam grem oz. kje delam - vse od Adidos trenirke pa do Boss obleke
grin1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Trance/Techno

Tiesto,Armin Van Buuren,Sander Van Doorn,Gabriel&Dresden,Ingrosso,Umek (vse videl v živo)
cheer.gif

Simon Patterson, DJ Preach,Rank 1.

Oblečem se čist normalno
grin1.gif

V clube redko kdaj zaidem.

Kaj se pa bejb tiče mi pa niso všeč zvončki
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
od slovenskih... Umek in Kanzyani (klasika), Gumja, Numarex, Gloomy... še bi se najdli
tuji ... Marco Remus, Frank Kvitta, Viperxxl, Rush (legenda), Beyer, Jeff Mills, Cox, Dave Clark, Sven Vath, Tomas Gee, Nastiæ... od žensk sem mislim da v živo slišal samo Ladido - fejst punca
grin1.gif

Najbolš placi so bli pa Africa (zmagovaln laser, balkončk (če je bil odprt), nasplošno hud plac... pa še squirrels
evil.gif
), k4 valda...
Verjetno najboljši plac ever je bil pa Gaj pri Novi gorici (Sindustry)
cheer.gif

Zdej pa itak ne hodm več na te evente, pa si samo še občasno doma kkšn old school setič zavrtim. Me je minil po šrancih gledat 13 let $t@r€ naCv€khaane p€€chke. Žalostna je ratala ta scena... učasih si šou lahko na oldize od Umeka brez da bi okol tebe blo 3/4 folka k je pršlo tja samo da so tam.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Obožujem elektronsko muziko. Pri meni se največkrat rola oldskul tehno in (electro)house. Trance in podobno me ne privlači. Najboljši slovenski DJ-i so mi Veztax, Digital Plastik, Sylvain. Umek pogojno, če rola oldies, njegove tanove muzke pa v glavnem ne prebavljam (astro - minimal crap.). Poleg tega pa so mi najljubši Axwell, Prydz, Ingrosso, Angello, Laidback Luke, Nastiæ, Krafft, Tiga, Frankie Wilde, Mason, Miša Salačova (kera huda [censored]
smile-1.gif
), Junior Jack, Liebing, Acquaviva, Flügel, Gabriel Ananda, ... tudi Fatboy Slim in Chemical brothers. Včasih zapaše tudi malo bolj na hard, ko sem bolj pod gasom, npr. Pet Duo in Kvitta, pa tudi kak zmešan japonc ala Takaaki Itoh ter Isshino nardi raztur.. v končni fazi tudi nekateri skomercializirani niso slabi, npr. Guetta ter Gaudino in mogoče Sinclar. Zihr sem jih en kup pozabil, ampak v glavnem je to to.

Na načeloma partyje v ne hodim iz sledečih razlogov (čeprav kdaj grem): neizmerno mi grejo na ku.rac pocukrani pedrasti flešerčki z govejo frizuro (čeprav so kake miške noro hot
evil.gif
Najboljše mi je, če je party na prostem.

Drugega kot alkohol ne konzumiram in če se rola res prava muzika po mojem okusu, ne radim nobene substance, da mi dogaja ko prnorcih.
smile-1.gif