No da še o tem mal pokvačkamo
-kateri DJ-i so vam hudi (mogoče priporočate komad, set (še bolš), kater vm je lep..)
-kam najrajš na party
-kako se najrajše oblečete za na party oz. kakšen stil vas najbl privlači (na bejbah ali tipčkih)
-kaj konzumirate
-amm..od čist hudih (glasbeno) cox, umek, aleksij, varella, guetta (recimo, k je kr neki delu k je biu @AG lansko leto)
Od mal "slabših"...Psiho, Liebing, Steve Porter, Hawtin, Greenx, Mason, Prydz
Na k**** mi gre pa najbl Jackie
(kmet zabit)z unimi od Boba Sinclairja (ta je tud en poseben primerek) ipd., ta kr neki rola, ni čudn da je Fun zmeri bl u kurzu če majo take residente
-DJ Lucca mi je dojaja, mistress barbara....
-Na Party najrajš v AG, pa kdaj mi je hudo v katermu "pajzlu" aka Bollywood...najbolši vibe mi je kadar se ne pričakuje nekaj extra hudga, ampak DJ preseneti z hudimi komadi oz. sampli
-Najbl so mi lubice k so tok hude oblečene pol pa še hudo plešejo (k bi jo sam zažvalil, nč sexu..tok huda)
-Konzumeram pa RedBulle, Zeleni čaj
Dej razpište se no, majkevam.
-kateri DJ-i so vam hudi (mogoče priporočate komad, set (še bolš), kater vm je lep..)
-kam najrajš na party
-kako se najrajše oblečete za na party oz. kakšen stil vas najbl privlači (na bejbah ali tipčkih)
-kaj konzumirate
-amm..od čist hudih (glasbeno) cox, umek, aleksij, varella, guetta (recimo, k je kr neki delu k je biu @AG lansko leto)
Od mal "slabših"...Psiho, Liebing, Steve Porter, Hawtin, Greenx, Mason, Prydz
Na k**** mi gre pa najbl Jackie
-Na Party najrajš v AG, pa kdaj mi je hudo v katermu "pajzlu" aka Bollywood...najbolši vibe mi je kadar se ne pričakuje nekaj extra hudga, ampak DJ preseneti z hudimi komadi oz. sampli
-Najbl so mi lubice k so tok hude oblečene pol pa še hudo plešejo (k bi jo sam zažvalil, nč sexu..tok huda)
-Konzumeram pa RedBulle, Zeleni čaj
Dej razpište se no, majkevam.