Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pač neuravnovešen tip, tako kot Timoty McVeight. Če se že gredo neke milice potem naj svojih ne ubijajo! Sicer pa zanimivo kaj naredi politika multikulti!
Ne svojih. Ostale pa lahko? Bere se te kot kakšnega skrajneža.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pač neuravnovešen tip, tako kot Timoty McVeight. Če se že gredo neke milice potem naj svojih ne ubijajo! Sicer pa zanimivo kaj naredi politika multikulti!
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Kakšno obrambo? Ti nakladaš, da poznaš najmanj pet ljudi, ki so se kar naekrat iz nekih odraslih normalnih razumskih ljudi prelevili v bogaboječe ovce. Od tega naj bi eden celo imel doktorat znanosti.
Torej?
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Oh please, ne me imeti za neumnega. V vero spreobrnjeni ateisti so one-in-a-million. Oziroma je zadaj zagotovo neka izjemno stresna situacija.
Sem te že trikrat vprašal, kaj greš stavit. Glede na to, kako suveren si bil, me vsakokraten molk preseneča. Kaj boš stavil - dejstvo, da se zdravniki radi štejete za bogove v belem in vam vsake toliko zmanjka tal pod nogami, ti pa to v tej temi briljantno demonstriraš? Glej no glej, še en religiozni simbolizem... V medicini vam jih kar ne zmanjka.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Grem stavit, da je zadaj neka širša zgodba in ni vse fine&dandy
Kaj te zanima? Da sem tekom študija dal kar nekaj knjig o pojmu, izvoru in pomenu religije skozi, da upam javno soditi, kdo (povsem po nepotrebnem) širi nestrpnost in kdo ne? In ne, nisem teolog, če te to skrbi.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ker se debata hitro začne po ovinku nanašati na reference pisca, bi bilo dobro da vsak napiše svoje reference, tudi ti TRiK, da bi lažje napadli tvojo stroko.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
VSAK bright / ateist dopušča VSE možne scenarije razlag sveta... dokler bodo utemeljeni. Če se jutri zobna miška spusti z neba in pove, da je resnična... bom sicer izjemno začuden, ampak vsekakor si ne bom zatiskal oči pred dejstvi.
Obratno - da bi pa katoliban priznal, da je možno, da se moti... well, I yet have to see that. Imaš mogoče ti dovolj ponižnosti pred naravo? Da priznaš, da morda gre pri tebi zgolj za zablodo?
Seveda me je skrbelo - tam so bile pa kar konkretno obremenilne besede in konkretna imena v igri. Si ne predstavljam, da bi jih stresal kdo iz druge stroke in ob tem pričakoval merodajnost.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Me sploh ne skrbi, je pa tebe v eni temi bolj skrbelo za mene![]()
Torej si strokovnjak za pojave nestrpnosti?
Norveška ima zelo visok standard, zato je popularna med migranti. Nekatere izmed strank hočejo uvesti celo univerzalni temeljni dohodek (da država vsak mesec državljanom nakaže denar, ker so pač njeni državljani).Citat:
Uporabnik brgo pravi:
In mi ni nič čudno, da se enim počasi meša. Tega bo čedalje več.
Takole ga prepoznaš:Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Smešen si. Jaz kot navadna državljanka naj zdej prepoznam terorista?![]()
Nisem uspel prebrat vseh postov, pa mi ni jasno, kaj ima Nekrep z napadom v Oslu?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V zadevi Nekrep pohlep javnega uslužbenca, ki je plačan če gleda v zrak ali pa dela, prav nobene razlike?
Verjetno je sedaj tisti predstavnik podmladka NSi dobil idejo za maščevanje v zvezi s sramoto izpred nekaj let... Monopoly kiks.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
glede na razmere na severu se sprašujem, če se ne bo en dan v Lj en norc zbudu z istimi željami.
To je zaradi ozonske luknjeCitat:
Uporabnik brgo pravi:
Samo res so sami temni Norvežani![]()
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Seveda je vseeno, pripadnik katere vere je. THAT'S THE POINT!
Popolnoma nobene razlike ni, katera verska ideologija je zadaj... problem je v tem, ker so te ideologije postale praktično nujen pogoj pri tovrstnih katastrofah.
Še enkrat, da bo povsem jasno:
![]()
Tako da ja, prepričan sem, da bi svetu koristilo malce več razuma... čeprav se mosseero ne strinja in trdi, da ovčke potrebujejo pastirja.