ebay refund - help

darwin

Majstr
17. avg 2007
621
400
63
J€bemumast, me tale nemščina zafrkava.

Kupil eno baterijo na ebayu (uk), ne dela (verjetno je napaka pri mojem računalniku), tako da mi je prodajalec obljubil, da mi bo vrnil denar, jaz pa naj mu jo pošljem nazaj.
Na paypalu vidim refund in credit to credit card (uporabljam mastercard), tako da je moj paypal credit 0. Se pravi je to že šlo nazaj na mojo kartico - kaj ni sicer tako da na MC naj ne bi šlo?
Ne razumem povsem spodnjega sporočila z ebaya. Gre za obvestilo, ne vem, pa za kaj točno se gre v tisti vrstici, kjer pravi, naj kliknem "odgovori zdaj" za preklic ali zavrni za preklic?!
Pa angebotesende je v ponedeljek, 17. 10. - kaj pa to pomeni?

Se pravi, da bo vse okej, moram poslat baterijo nazaj in to je to ali moram narest še kaj drugega?

"xx hat kürzlich für den folgenden Artikel, den Sie gekauft haben, einen Fall wegen einer abgebrochenen Transaktion geöffnet: yy.
Grund für Abbruch der Transaktion: Der Verkäufer hat keinen konkreten Grund angegeben.
klicken Sie auf „Jetzt antworten”, um diesem Abbruch zuzustimmen oder um diesen Abbruch abzulehnen.
Wenn Sie bis zum 13. Okt. 2011 nicht aktiv werden, kann der Verkäufer ohne Ihre Zustimmung den Kaufvertrag widerrufen.
Sie können den Fall jederzeit in Probleme klären aufrufen."

Na ebayu sem se registriral na nemški verziji. Kako zamenjat jezik v angleščino?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne moreš zamenjat jezika

verjetno se njemu gre za to, da se avkcija/prodaja nadaljuje, ker tako nebo rabil še enkrat ebayu plačat

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Vračilo gre brez težav nazaj na kartico
wink-1.gif
.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Tako je. Sprobaj tudi translate.google.com. De -> En kar OK prevaja, kar pa ne moremo reči za v naš jezik.

22. jul 2007
13.563
1.745
113
124
Citat:
Uporabnik darwin pravi:
J€bemumast, me tale nemščina zafrkava.

Kupil eno baterijo na ebayu (uk), ne dela (verjetno je napaka pri mojem računalniku), tako da mi je prodajalec obljubil, da mi bo vrnil denar, jaz pa naj mu jo pošljem nazaj.
Na paypalu vidim refund in credit to credit card (uporabljam mastercard), tako da je moj paypal credit 0. Se pravi je to že šlo nazaj na mojo kartico - kaj ni sicer tako da na MC naj ne bi šlo?
Ne razumem povsem spodnjega sporočila z ebaya. Gre za obvestilo, ne vem, pa za kaj točno se gre v tisti vrstici, kjer pravi, naj kliknem "odgovori zdaj" za preklic ali zavrni za preklic?!
Pa angebotesende je v ponedeljek, 17. 10. - kaj pa to pomeni?

Se pravi, da bo vse okej, moram poslat baterijo nazaj in to je to ali moram narest še kaj drugega?

"xx hat kürzlich für den folgenden Artikel, den Sie gekauft haben, einen Fall wegen einer abgebrochenen Transaktion geöffnet: yy.
Grund für Abbruch der Transaktion: Der Verkäufer hat keinen konkreten Grund angegeben.
klicken Sie auf „Jetzt antworten”, um diesem Abbruch zuzustimmen oder um diesen Abbruch abzulehnen.
Wenn Sie bis zum 13. Okt. 2011 nicht aktiv werden, kann der Verkäufer ohne Ihre Zustimmung den Kaufvertrag widerrufen.
Sie können den Fall jederzeit in Probleme klären aufrufen."

Na ebayu sem se registriral na nemški verziji. Kako zamenjat jezik v angleščino?
in koliko stane ta baterija?

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Jaz sem plačal s Paypalom in sem pričakoval, da mi na Paypal račun tudi vrnejo. Kasneje sem šele ugotovil, da je bilo nakazano direktno na Mastercard.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Jaz sem plačal s Paypalom in sem pričakoval, da mi na Paypal račun tudi vrnejo. Kasneje sem šele ugotovil, da je bilo nakazano direktno na Mastercard.
Če bi plačal z dobroimetjem na PayPalu, potem bi dobil nazaj na dobroimetje na PayPal.
Plačal si s PayPalom, vendar ti je trgalo iz kreditne kartice. In zato gre tudi vračilo direktno nazaj na kreditno kartico.

PS: Ne pričakuj, ampak se prej pozanimaj. Sem prepričan, da v Pogojih uporabe PayPal-a vse piše.
evil.gif

darwin

Majstr
17. avg 2007
621
400
63
Na UK ebay se pa nisem spomnil. Uredil, dobil nazaj. Hvala vsem za pomoč!
@WWY: 20+10 GBP