e72 problem

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Daleč od tega, da bi grajal ta aparat, ker me je precej pozitivno presenetil. Mogoče je res sama izdelava nekoliko slabša od e71 a kljub temu ni slaba. Vse ostalo pa lahko samo pohvalim.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Telefon mi je pa do sedaj zmrznil mogoče 4x, pa sem ga kupil med prvimi.
[/url]

Ja no, me ne čudi da zadnje čase delajo takšne telefone če so ovce z vsem zadovoljne. Samo da je Nokia in da je nov model in je to to. No meni še ni zaštekal, to bi bilo zadnje da bi še štekat začel..
bonk.gif

PS:. Če bi ga dobil zastonj bi bil tiho, če pa daš za telefon pol delavske plače in se s tem še vežeš 24 mesecev pa mislim da lahko od izdelka nekaj pričakuješ? Aja tebi to najbrž ni jasno..

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Dobre plače majo teli delavci, če je E72 samo pol njihove mezde. Al si letno plačo mislil.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Vsak ima svoja pričakovanja od telefona in zato obstaja tudi bolha, kjer razočarani lastniki različnih modelov prodajajo svoje aparate. Meni pa mobitel služi namenu za katerega sem ga kupil in me za enkrat še ni na naobenem področju toliko razočaral, da bi si postavil vprašanje po smoternosti nakupa.

Sicer pa ga še vedno lahko prodaš in kupiš 3310, ki je preverjeno dober model in skoraj ni uporabnika, ki bi ga razočaral
wink-1.gif

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Vsak ima svoja pričakovanja od telefona in zato obstaja tudi bolha, kjer razočarani lastniki različnih modelov prodajajo svoje aparate. Meni pa mobitel služi namenu za katerega sem ga kupil in me za enkrat še ni na naobenem področju toliko razočaral, da bi si postavil vprašanje po smoternosti nakupa.

Sicer pa ga še vedno lahko prodaš in kupiš 3310, ki je preverjeno dober model in skoraj ni uporabnika, ki bi ga razočaral
wink-1.gif

467716-post_slo.gif

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Nikjer nisem zasledil v e72 ali pa nisem iskal na pravem koncu :p

Na nokia strani sem pa zasledil samo aplikacijo, ki je podrpta s starejšimi modeli in mi je na aparat ni uspelo spraviti.

Nazadnje urejeno:

KejsiStoner

Pripravnik
15. nov 2007
180
6
18
Cabo Verde
Eno hitro vprašanje. Osveževanje dosegljivih WLAN-ov imam izključeno, nič naštimano kot samodejno, vendar me telefon vsaj parkrat na dan (takrat ko je to najmanj potrebno) opozori na dosegljive mreže. Pač dam telefon ven iz etuija in se mi takoj pokažejo omrežja. Sem to jst kej narobe kje nastavljal, ali ima še kdo podobno težavo, če sploh gre za težavo?

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Pojdi v Nadzorna plošča / Nastavitve / Povezava / Omrežje WLAN. Imaš "Prikaz razp. omrež. WLAN" nastavljeno na "Nikoli"?

KejsiStoner

Pripravnik
15. nov 2007
180
6
18
Cabo Verde
Ja, pa mi še kr stalno vn meče možnost izbire omrežja, in to na vsakih par minut. Kaj mi je storiti? Telefon je bil kupljen 1 mesec nazaj pri Mobitelu, bi moral naložiti nov firmware? Kako sploh preverim katera različica je gor?

Nimam dost pojma, dozdej sem uporabljal E51, pa je razen prahu in jebenega zvočnika vedno delala brez problemov, tole zdj me pa pošteno živcira.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a maš mogoče nastavljeno kako periodično preverjanje e-pošte in te zaradi tega povprašuje po wlanu, ker maš kot dostopno točko nastavljen wlan?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
172
63
38
Moram svojo jezo izlit na virtualni papir, po tem ko mi spet utripa ikonica z baterijo!
jezen.gif

Fotoaparat je svoja zgodba. Avtofokus dela kadar se sprdne, oz. moraš bit reees nežen s tipko, jo čist narahlo pobožaš! Sliko obdeluje lahko tudi 2 minute! Bomo vidli če bo kaj bolje, ko spraznim slike na telefonu (cca 150 slik in par filmčkov). Pa glede na to, da ima 700mhz (al kok že) procesor, je odpiranje galerije zelooo počasno.
Tipkovnica mnogo slabša kot pri e63! Pri tipkanju smsa spuščam črke kot pr norcih!
Radiu se rado zmede, ko ga priklopiš. Po 10 sec ugasne, ob naslednjem zagonu dela normalno.
Kaj rado se zgodi, da koga hočem klicat, pa takrat telefon zmrzne.
GPS je tud zelo občutljiv, oz dokaj težko dobiš signal, če nisi res na odprtem.
Build quality je dokaj v kurcu (v rangu e63, čeprav naj bi bil naslednik e71). Pokrovček se mi že maje, prahu k sreči zaenkrat še ni.

To je to kar me moti zaenkrat. Res me je pojezil telefončič in sem mu mogu mal antipropagande nardit!
evil.gif

Upam, da bojo kmalu ponudili nov software in vsaj kakšno stvar poštimal!

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
FouriusG nisi debiln, tudi meni se dogaja da mi 3 ali 4 dni kaže za baterijo fulll indikator (ko dam isto baterijo v E71 kaže le polovico baterijo pa čeprav je popolnoma enaka baterija), ko slikam tudi meni 2 uri obdeluje sliko, tipkovnica je slabša kot pri E63 se strinjam, radia še nisem nikoli uporabil tako da ne morem komentirat, ko pa kličem pa je res da mi še do sedaj ni zmrznil (tok tok), GPS-a prav tako ne morem komentirat ker ga ne uporabljam na tej Nokiji. Da izdelave telefona od spodaj ne omenjam, ima kar lepo "lufta". Skratka vso to sranje pričakujem da se bo odpravilo z novim FW ki že pošteno zamuja, E52 je imela vmes še kar nekaj FWjev, E72 pa le enega....

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
172
63
38
Kva pa, če sva midva na slabo serijo naletela?
tongue-1.gif
Hec!
Ja upam, da softwarske stvari čimprej zrihtajo! Sploh tole z baterijo mi vedno znova dvigne pokrov! e63 mi je samo ene dvakrat v celem letu piskal! Tam si lepo sproti videl koliko baterije je. Ne pa tako kot tle, ko kar naenkrat začne piskat. Kot števci za bencin pri kakih starih traktorjih!
grin1.gif

EDIT: Ovi Suite pravi, da je update available za software. Je že kdo kaj probaval?

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
172
63
38
Mene pa zanima, zakaj mi noče narediti updejta?! Tale error mi ven vrže. Kot da telefon nebi bil priklopljen na računalnik.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Malo berem in ugotavljam da imam kar srečo, da mi telefon dela zelo vredu, tudi težav z baterijo nimam (filam ga recimo na 4-5 dni), se je vmes zgodilo da je navi tipka postala neodzivna in preslednica, ampak to je bilo enkrat in konec.

Brat od mojega ima tudi E72 in mu full šteka ves čas. Je pa res, da ima precej stvari gor (slik, filmčkov).

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Da ne bom odpiral nove teme, čeprav to ni ravno problem.

Kateri vakumski avto-noslec priporočate za dotični aparat?
Sam se nagibam k modelu nokia ck-100, vendar ne vem kakšna je kompatibilnost z e72, ker je narejen za njeno predhodnico e71.

Na plano z idejami, ker sem se naveličal tlačiti gsm po predalih in ob klicih vijugati po cesti
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
EDIT: Ovi Suite pravi, da je update available za software. Je že kdo kaj probaval?

sem updejtal. Nic novega. Se vedno pocasna app.
nekaj stvari je novih (iger,aplikacij), ampak to je
itak vsakih par dni. Dosti je free dolpotegov ampak
nic pretirano užitnega.

Skin je se vedno isti, neke razlike nisem opazil, pa
sem vsak dan 2x gor (jebat ga trafic jam ko grem domov) pa je vse postarem, lahko updejtaš.

če bo komu koristlo, ne updejtajte Traveler-ja,
zjebalo mi je povezavo, mi vsakic meče na
"psiloc connect" in morem pol manual saltavat
na "planet", pa tut novi gadgeti so kr nekaj,
ostanite na "starem", vreme, currency, druga pa
itak nerabite. To pa da vreme tekom tedna
trofijo za 4 dni naprej boljse ko 24ur za naslednji
dan, je pa itak jasno, vremena sploh na tv vec ne
gledam
smile-1.gif
zadnjic letim za minhen, par dni prej
ceknem vreme, temperatura je bila na stopinjo
ista v avtu tisti dan in na travelerju 4 dni prej in
tisti dan. Res zakon app. Samo ne updejtat.

Ovija pa le, deluje bp.