e72 problem

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
meni pa ne pokaže da je kakšen update na voljo ...

Saj ti ne more kazat ker ga ni, ker ne obstaja. Zadnji je 22.007. Nevem kaj čarajo pri Nokiji...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakaj kaj carajo... ? Meni deluje cisto OK s to verzijo ... Pocasi sem se ze navelical, da se vsak teden izdajajo nove verzije...
smile-1.gif
Ta verzija je od sredine januarja...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Tebi dela (bodi vesel), veliki večini pa ne dela normalno in npr. za E52 so bili že mislim da 4 popravki in dela normalno (naj bi koliko slišim od znancev). Malo si preberi kakšne težave imamo določeni uporabniki s to Nokio, mislim da piše vse v tej temi. Če tebi dela vse normalno še ne pomeni da tudi ostalim dela.... Če se tebi zdi normalno da vsakič 10ič ko slikaš da se telefon restarta potem ok in da prav vsakič ko slikam da telefon zmrzne za cca, 20-30 sek tut ok. Da ne govorim o hitrosti če jo prmerjam s "šibkejšo" E71. Skratka dost dela bo še treba vložit v to E72.

Aja pozabil... Zelo moteč je tudi indikator baterije ki ne deluje ravno prav. 4 dni je baterija čist polna (vse črtice) zadnji dan pa se sprazni do konca... Naj me vrag če to ni FW
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
E52 je drug telefon... sicer ima podoben OS... vendar je drug model... Velikokrat je problem tud v uproabnikih... Poglej samo temo o Androidih... ko vecina jamBra, da budilka ne dela... ugotivili pa so, da ne dela zato, ker je gor natlacenega cel kup programja, ki ponavadi povzroca probleme... sploh ce so to programi, ki so stari in niso napisani tocno za to razlicico OSa ... Ne recem, da je telefon popoln ... vendar pa je problemov z Nokio E72 veliiiiiikoooo manj kot jih je bilo z E52 ...
grims-1.gif

Glede indikatorja baterije... Sam imam zvecer ponavadi eno ali dve crtici manj ...
zmaga.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No odkrito poveno imam na telefonu nameščeno samo: ForecaWeather, Opero ter Shazam in čist nič drugega. Problem s fotoaparatom pa ni samo pri meni, tudi pri ostalih uporabnikih in Simobilovih Nokiah kot tudi prijatlovi ki je Mobitelova. Garmina niti ne upam dajat gor...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz.

Kaj se tice OVI-ja, sicer dvomim da ma kaj veze moja 72tka, ampak vseeno vprasam; "kupujem"
preko ovi, dolpotegnem kako app, ringtone, karkoli, in ko z dll-ja, grem dalje iskat in cuknit se kaj druga ko mi stalno napise "culdnt finis the operation due an error" no nekaj v tem smislu,
moram it ven in ponovno nanovo kurblat ovi, in vseskupaj mi ze gre posteno na kito.

Nasveti?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ja recimo dol dam neko app, jo dllja, instala in
mi ponudi "launch", jo zazenem, testiram, dol vgasnem (al pa tudi ne) grem dalje brskat pa mi ne pusti.

Enako gre za kak rington, dol cuknem, pa ce ga ali pa ne settam za ringtone mi ovi stekne "due an error" in moram nanovo zagnat.

Ko pridem domov nalozim prtscr
frown-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
172
63
38
Ejga AvtoFun kero Opero maš gor? Opera Mobile? K si lohk bookmarkse narediš na prvi strani? Kako hudiča editaš en bookmark. Namesto www.alter.si bi rad dal pda.alter.si, pa ne znam?! Tud default BBC news in tistega od Opere ne znam odstrant.

Pa da še malo pojamram
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mobile imam ja! Veš da tega pa še nisem gledal kako se spreminja tiste bookmarke, bom pogledal in če ugotovim ti javim
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Ejga AvtoFun kero Opero maš gor? Opera Mobile? K si lohk bookmarkse narediš na prvi strani? Kako hudiča editaš en bookmark. Namesto www.alter.si bi rad dal pda.alter.si, pa ne znam?! Tud default BBC news in tistega od Opere ne znam odstrant.

Pa da še malo pojamram
grin1.gif

bookmarke na prvi strani spremeniš tako da se postaviš na željenega, v tem primeru alter in tiščiš potrditveno tipko in se ti odpreta 2 možnosti,clear in edit, daš edit in urediš zaznamek
wink-1.gif

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No odkrito poveno imam na telefonu nameščeno samo: ForecaWeather, Opero ter Shazam in čist nič drugega. Problem s fotoaparatom pa ni samo pri meni, tudi pri ostalih uporabnikih in Simobilovih Nokiah kot tudi prijatlovi ki je Mobitelova. Garmina niti ne upam dajat gor...

Ali se ti Shazem poveže na music store stran? Je možen nakup tudi v naši preljubi deželici?

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Kljub poteku program lahko še vedno uporabljaš a imaš mesečno omejitev označenih komadov. Razmišljam pa o tem, da bi bil tole prvi program, ki bo kupljen za telefon
smile-1.gif