e72 problem

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Evo še en ponosen lastnik ki bo smetil temo je tu:)

Včeraj sem kupil tole stvarco pri mobitelu, zaenkrat se še ne znajdem najbolje. Pri preverjanju službenega mejla stalno mori z nekim certifikatom, se moram malo bolj poglobit. Drugače je pa pri mobitelu zgleda zdaj znižana, ker sem dal 259€ v splošni akciji.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Prtisneš tipko Sym (gor je tudi bluetooth simbol) in greš eno nižje in maš znak _

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Med pisanjem kliknes na tipko levo od preslednice, kjer pise "Sym" in se odpre meni...

20100403-ewd3ng1jnddjmti7hytsyhq7g8.jpg

... ko jo kliknes se enkrat, se odprejo se dodatni simboli ...

20100403-8mn5r4pdnuay19a1w756r4d6ea.jpg

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako si zadevo nastavil, kater mail uporabljaš?

Slediš čarovniku in te pripelje lepo čez nastavitve. Pri nakupu mobitela si dobil tudi brezplačno uporabo nokia messaging storitve, ki je za vse ostale 3€ na mesec (push mail).
Uporabljam za služben naslov, gmail in hotmail račun, testno pa imam tudi ovi mail.
Glede postopka pa je bilo v tej temi že kar nekaj napisanega, če se ti kaj zalomilo. Tudi sam sem napisal celoten postopek za nastavljanje.

Srečno =)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ma probal sem vse mogoče, čarovnik me nespomnim se kje, ne spusti "dalje". šaltaval
sem tudi rocno, odhoden mail, prihoden, 469
neke stevilke po guglovem načinu, obupal,
sel na mobitel, kjer mi ga model ni znal
nastavit. (probaval a zaman)

Enostavno bom ponudil 20e da mi to nekdo spedena.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kere maile bi rad mel? Yahoo, Gmail in te komercialne ni problem nastavit, če pa imaš kaj druga pa zna bit problem! Pol najboljše da si ustvari yahoo ali gmail in preusmeriš vse ostale maile tja! Ti jaz to zrihtam zastonj.....

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Pri nakupu mobitela si dobil tudi brezplačno uporabo nokia messaging storitve, ki je za vse ostale 3€ na mesec (push mail).

Če tole prav razumem, če kupiš e72 pri mobitelu imaš zastonj nokia messaging? Je to res?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kere maile bi rad mel? Yahoo, Gmail in te komercialne ni problem nastavit, če pa imaš kaj druga pa zna bit problem! Pol najboljše da si ustvari yahoo ali gmail in preusmeriš vse ostale maile tja! Ti jaz to zrihtam zastonj.....

Ma rad bi da mi dela jeben gmail nič druga. Pač da ko prejmem mail, da zazvoni oz. kot sms, ali kakorkoli že deluje pushmail.

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18
Živjo E72karji.

Kupujem telefon za naslednjih nekaj let in E72 mi je padel v oči. Ali ve mogoče kdo, če
1) Nokia dela E72 posebej za ZDA in EU trga ali samo eno serijo, ki je quad-band?
2) lahko bodoče firmware nameščam doma ali je potrebno vsakič na Teleray in plačati (v primeru da kupim aparat v ZDA in nimam slovenske garancije).
3) koliko let garancije imajo E72ke pri Mobitelu?

Cena aparata je tukaj cca €170, kar je manj kot €100 ceneje kot pri Mobitelu, zato tehtam garancijo.

Hvala fantje in čim manj prask na vaših Nokiah!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz.

kok se sanse da me pushmail jebe ker je simobilov telefon, uporabljam pa 041?

nisem nič odkodiraval, skratka delal nanj nisem nic, posodobil programsko, pa se vedno isti problemi.

Dam naložit orginalno sw od nokie?

3je mojstri so ze meli moj tel.. v roki, nobenemu ni uspelo usposobit zadeve. (vključno z uslužbencom @)

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ksz.

kok se sanse da me pushmail jebe ker je simobilov telefon, uporabljam pa 041?

nisem nič odkodiraval, skratka delal nanj nisem nic, posodobil programsko, pa se vedno isti problemi.

Dam naložit orginalno sw od nokie?

3je mojstri so ze meli moj tel.. v roki, nobenemu ni uspelo usposobit zadeve. (vključno z uslužbencom @)

spremeni product code, če se le ta razlikuje od tistega ki je namenjen za naše področje (balkans)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne tega raje delat, po spremembi product kode rade te nove E serije zmrznejo, sploh če delaš z Nemsisom! Smo že 2 E72tki na tak način vrgli v temo
smile-1.gif
Na starih Nokijah pa je šlo brez problema!