e72 problem

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda ampak ti nisi edini v Ljubljani ki čaka na kakšno njihovo storitev. Si najbrž 243 v čakalni vrsti. Torej poslušaj pametnega človeka in daj tistih par €uričev in ti bodo nardili TAKOJ.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
bom kar sam doma to naredil, ne rabim nobenemu plačevati za nekaj, kar znam tudi sam naredit
smile-1.gif

to sem že delal na stari nokii n95, sem spremenil product code in je še vedno delovala kakor treba.

bom danes doma to naredu.

sicer pa samo eno vpršanje:
- če jaz to spremenim doma, izgubim garancijo
- če servis to spremeni (na isti način) ne izgubim garancije

kako pa to?
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Aja samo v opozorilo, ko sem jaz v NSSu spreminjal produkt kode na Simobiliovi E72, prav tako kolega sma jo v temo vrgla. S tem da sem pred tem že spremenil goro Nokij... Pol če ga v temo vržeš pač neseš na mobiservis in ti na novo naložijo gor FW... isto sranje!

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
torej želiš povedat, da raje tega ne počnem?

oz naj raje nesem na nek servis, kjer mi bodo proti plačilu to spremenili?

kaj pa je šlo narobe, da si ga v temo vrgel?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja to tudi mene zanima. Ker pri meni je normalno naredilo debrand E72... (telefon se normalno prižge pa vse, pa verzija zdaj piše 52.005(pred zadnjo samo nadgradnjo je pisalo 51.018, pred debrandom pa 31.023)...)

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
kaj zdej? je res toliko rizično spreminjat produktno kodo telefona na e72?

kaj pomeni, da ga v temo vržeš? potem ne moreš sam naložiti softwerja gor? moreš nujno na servis?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
pol sm jim pa reku, da se tega ne grem in zahtevam TAKOJ odklep, ker po zakonu ne smejo prodajat zaklenjene aparate! pol je pa en zaposleni klical nekoga in sm počakal 10 minut in mi ga je odklenil.

Samo še zakon najdi, ki Si.mobilu to narekuje
wink-1.gif

Prostovoljno so se odločili odklepati, je pa zelo lepo, da so ti rešili težavo, ki je res škoda, da je do nje prišlo!
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sorry samo kaj si p*icka ali kaj? To je samo en j**** telefon pa saj to ni p*izda, kaj se tolko pajtlaš? Spremeni produkt kodo in če se ti več ne prižge poskusi z kombinacijo tipk ali pa ga neseš na najbližji mobi servis kjer ti bodo za 10€ telefon updatali na novo ter spremenili produkt kodo. Ljudje božji le kako vas more tepst življenje če tako komplicirate za en ničvreden telefon... Tako da tovariš, le pogumno!
zmaga.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
To ja tu sem te čakal
zmaga.gif
Ne ne, saj če si jo posodobil preko kabla ti je itak na novo naložil preko FW oz. je vse staro povozilo preko! Sicer pa kako se ti zdi zdaj? Dela tekoče? Jaz osebno mislim da je ta FW že kar lepo dodelan, ne pričakujem več nekih hudih posodobitev!

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
ja tale fw mi deluje nekoliko bolj stabilen, malčeh hitrejše pomikanje po meniju, deluje mi tudi bolj "čist" ker nima nobenih live ali simobil nastavitev
smile-1.gif

sicer pa glih kar se ukvarjam še s tem, kako naložit razne aplikacije gor na free način
grin1.gif

ker imam nekaj kul aplikacij

p.s. ali se da izklopit tale senzor za svetlobo? sem gledal v meniju ampak ne najdem.

lp

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tisti link ki si dodal je format gsm-ja če se sistem ne vzpostavi več.Se sesuje OS in ga s temi tremi tipkami zbudiš nazaj

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj vsem delam čisto normalno, bog bi vedo kakšne težave ima gasdopodna
grin1.gif

Kar norčuj se...
uf-1.gif

mene pa res zanima, a lahko še en krat napišeš kaj točno je narobe pri mmsih, ker sem iskal v prejšnjih postih tvojo težavo pa nisem je našel.

meni dela normalno pošiljanje, prejemanje. to je pa tudi vse kar bi morali delat. ali pač?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Pri meni je blo, da sem MMS poslal, ga je poslalo normalno, ampak je ostal noter v mapi v Pošiljanju z oznako Preloženo, pa tista puščica spodaj je kar nonstop gorela potem. Prejemnik ga je tudi prejel. To zatikanje MMSov se je dogajalo. Saj pravim sem vrgu dol fring pa skype pa je malo boljše zdaj...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
hm.. jaz sploh nisem nameščal skypa in fring-a, tako da sta ta 2 programa morda kriva kej.

no samo da ti sedaj deluje
smile-1.gif

zanima me pa nekaj če morda kdo ve kako si naštimam tole: imam gmail na nokii naštiman, ne vem pa kako nastavit da se mi na vsake toliko časa telefon sinhronizira na server in pobere nove emaile (če sevea so) in da me telefon o temu obvesti...

pač čas od ene do druge sinhronizacije bi si rad sam določil (recimo na 30 minut).

sem iskal po nastavitvah brskalnika pa ne najdem...ali pa najdem in ne vem, da je to to
smile-1.gif

našel sem tole: kdaj sinhronizirati:
- dnevi povezave: vsi dnevi
- ura povezave: od 8:00 do 22:00
- interval posodabljanja: 15 minut
- nalaganje v tujini: samo v domačem omrežju

to imam nastavljeno ampak mi ne deluje. je morda krivo to, ker gmail ne deluje v ozadnju? jaz ga čisto zaprem (izhod). bi ga mogu pustit delat v ozadju? je pri temu večja poraba baterije?