e72 problem

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik PeternelG pravi:
Imam Nokio E72 white edition in mi popolnoma vse funkcije delajo OK, nikoli ne zamrzne (MMSi; WLAN, da bi se sam prižgal..) ipd... SW pa imam 052.005.

Ja odlično...
uf-1.gif

Je kje kakšen problem?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Pa si se držal navodil z resetom in probal fleshat gsm z PC SUITE in NSU zadnje verzije .Pa back up vrni samo imenik in nič drugega .Vse nastavitve delaj sam lastnoročno.Ti namesti vse dodatke :sms,mms,gprs + vse ostalo za delovanje.

Ja oba reseta... Format z preslednica+caps+BK+vklop... Pol pa NSU... mms,gprs,sms je bilo že vse not... Mi ni bilo treba nič vstavljat...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ker tole mi je pa mal čudno ,ker si napisal da ti že prej ni delalo pa si sedaj fleshal FW novega pa še zmeraj ne dela.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Že pred debrandom ni delalo... Potem sem naredil debrand, je nekaj časa delalo, potem pa spet začelo zezat... Tu pa zdaj delalo samo 1x pol pa spet zezalo...
uf-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Probaj ponoviti vajo z debrendanjem .Mogoče se je kje zataknilo.Po domače PONOVI VAJO.Imaš vse napotke kako se to dela ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja. Tam se praktično nima kaj zataknit... Kodo menjaš pa NSU pa se namesti nova verzija... Če se tam kaj poserje se telefon
zafleša... ? Tisto je ali pa ni... ?

Čeprav sem začel sumit, da mogoče ni kaj neposredno v telefonu...

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
A te nokie e72 ki se prodajajo pri simobilu imajo navaden nokia meni al od vodafona un rdec grd?

Ne. Mogoče je na voljo zgolj ena dodatna tema. In na Symbian aparatih je vedno tako bilo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
danes kupil e72 nokio na simobilu, vstavim simko, zahteva mi pin, pin vpišem nato pa napiše:

sim kartica ni vstavljena.

?? wtf?

brez sim kartice pa se telefon normalno zažene...samo je brez povezave.

a čem za vsak slučaj nadgradit programsko opremo na nokii?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Katero sim si dal noter od simobila ali katerega drugega operaterja.Lahko da si dobil še staro zalogo pa je e72 zaklenjena.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
od tušmobila sem dal noter - nimam simke od simobila.

ampak a nimajo oni odklenjenih aparatov??? kr neky!

kako lahko sam odklenem aparat?

izgubim garancijo?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne izgubiš garancije ker odklepajo zaklenjene nokie od 15.7.2010 naprej.od takrat so odklenjene .pred tem pa so bile zaklenjene in jih brezplačno odklepajo.Samo pojdi do simobil poslovalnice z garancijskim listkom in ti takoj naredijo to cca 2 minut čakaš

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
rešeno - glih kar sem bil na simobilu in so mi odklenili, čeprav so mi najprej povedali, da nimajo kode za mojo nokio in da ga morejo nekam poslat in dobim čez par dni
shocked-1.gif

pol sm jim pa reku, da se tega ne grem in zahtevam TAKOJ odklep, ker po zakonu ne smejo prodajat zaklenjene aparate! pol je pa en zaposleni klical nekoga in sm počakal 10 minut in mi ga je odklenil.

pol sem mu pa samo reku: NO, VIDIŠ DA SE DA
aplauz.gif