Ti tipi samo lažejo, da ne morejo izplačevati, češ zlato je padlo. Kako je torej mogoče, da se Jure Vreček še vedno vozi z audijem A8, ki žre kakih 30 litrov in nima zapadlih polžnic, kako je mogoče da se Aleš Čebulj (glavi nategun) še vedno vozi z mercedesom S klasa, ki žre kakh 30 litrov, nima zapadlih položnic še celo 2 tedna dopusta na morju si privošči, in to na luksuzni barki?????
Torej, ti ljudje niso drugega kot lažnjivi nateguni, ki vse dobičke preusmerjajo v svoj žep.
Naj še enkrat naštejem imena, katerih se velja celo življenje izogibati:
- ALEŠ ČEBULJ (glavni lastnik Thorexa in Luxurisa - vodja natege)
- JURE VREČEK (njegova desna roka)
- MOJCA CVETKO (privatna ljubica Čebulju in posledično direktorica Luxurisa)
- VLADO ZUPANC (leva roka Čebulju)
- MARKO GORJANC (pravnik)
In da, Thorex in Luxuris sta neposredno povezana. Prepričan sem celo, da je vodstvo denar iz Thorexa prelilo v Luxuris, zato, da so lahko izplačali garantirane vsote.
Me prav zanima, kako shajajo s Harvestom, ki trži njihove nategunske produkte. Bo treba tudi njih malo povprašat..
Sicer se pa samo čaka, da jih nekdo dejansko prijavi NPUju ali pa mogoče novinarjem Financ, da zadeva dokončno počepne in se agonija za stranke konča.
Torej, ti ljudje niso drugega kot lažnjivi nateguni, ki vse dobičke preusmerjajo v svoj žep.
Naj še enkrat naštejem imena, katerih se velja celo življenje izogibati:
- ALEŠ ČEBULJ (glavni lastnik Thorexa in Luxurisa - vodja natege)
- JURE VREČEK (njegova desna roka)
- MOJCA CVETKO (privatna ljubica Čebulju in posledično direktorica Luxurisa)
- VLADO ZUPANC (leva roka Čebulju)
- MARKO GORJANC (pravnik)
In da, Thorex in Luxuris sta neposredno povezana. Prepričan sem celo, da je vodstvo denar iz Thorexa prelilo v Luxuris, zato, da so lahko izplačali garantirane vsote.
Me prav zanima, kako shajajo s Harvestom, ki trži njihove nategunske produkte. Bo treba tudi njih malo povprašat..
Sicer se pa samo čaka, da jih nekdo dejansko prijavi NPUju ali pa mogoče novinarjem Financ, da zadeva dokončno počepne in se agonija za stranke konča.