e-obresti - ze ima kdo?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
ima kdo kakšno boljšo alternativo za varčevalni račun dibe se pravi brez vezav oz kvečjemu vezave 31 dni. Za depozite so preglednice objavljene na speletu za varčevalne račune pa je že potrebno brskat. diba ima 1,4 nad 1000€

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Delavska hranilnica - 1,70% na odležanje (torej položiš, moraš počakati 31 dni, potem lahko dvigneš kadarkoli).

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stop pravi:
ima kdo kakšno boljšo alternativo za varčevalni račun dibe se pravi brez vezav oz kvečjemu vezave 31 dni. Za depozite so preglednice objavljene na speletu za varčevalne račune pa je že potrebno brskat. diba ima 1,4 nad 1000€
in 1,6% nad 9000. pod to je tak ali tak isti šmorn kje vzameš ker je razlike vse skupaj nič oz manj kot 2€ na mesec.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
dobro, gre se za to da se mesečne viške najboljše naloži, če je postopek enostaven pa še toliko bolje... a lahko pri delavski banki naložiš na varčevalni račun kot nekomitent preko spletne banke npr. Klika?

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Jaz imam pri Sberbank odprt račun. Tako osebni kot za podjetje. Pa tudi E-obresti. Prej sem bil komitent NLB d.d. pa lahko rečem, da sem z njimi res zelo zadovoljen. Full prijazni in strokovni ter vse skupaj cenovno ugodno. Priporočam.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stop pravi:
dobro, gre se za to da se mesečne viške najboljše naloži, če je postopek enostaven pa še toliko bolje... a lahko pri delavski banki naložiš na varčevalni račun kot nekomitent preko spletne banke npr. Klika?
in meni za to diba najbolj ustreza.
ni dodatnih stroškov, prenakazila nazaj so v 1 dnevu max, obresti so tudi že pred 1 v mesecu če je le to nedelovni dan....

ampak kot rečeno, pod 10k€ ni neke velike razlike med eno in drugo...pri 10k ti pa npr 0,3% višja letna v skupnem znesku konec leta že malo pozna... pod 1000€ se ti tako ali tako ne splača prenakazovati ker te tvoja matična načeloma obere več za prenakazilo (npr. nlb za 0,36€) kot bi dobil več obresti drugje...