E-loterija - zdaj sedmica tudi prek spleta

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Je kdo že probal? Od zdaj naprej se da igrati sedmico in ostale stvari tudi prek spleta.

Ni potrebe po čakanju v vrstah pri okencih, zaradi česar se mi niti ni dalo vplačevati, ko so bili kakšni visoki dobitki.

www.eloterija.si

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.119
6.334
113
Sicer sem opazil, da je plačevanje možno s kreditno kartco, abanetom in NLBklik. Kako pa je za nas ko imamo eposlovanje preko NKBM, Poštne Banke, ali katere druge?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Mislim, da je še moneta, ni?

Rečeš kolegu s klikom, če ti izpolni za 20 EUR, pa imaš nekaj časa mir.
grin1.gif

Edino klik je glup, ker vzame provizijo za vsako nakazilo izven NLB.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.194
4.165
113
Kolikor jst vidim imaš možnost plačila z maestrom ... torej ni noben velik problem.

Sicer pa skrajni čas, sem že mislil da bo slo loterijo povozil čas po desni in konkurencai z tujine (kjub internetni blokadi) po levi!
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem se včeraj registriral in čisto po slučajnosti videl loterijski pult, ko sem šel v trgovino. Tam pokažeš osebno, podpišeš in to je to.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Jaz sem se tudi že registriral, sam do loterije moram stopiti na identifikacijo.

A to greš lahko na katerokoli prodajno mesto?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.580
1.921
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
A si se mal zmislu?

Oz. kako si se lahko tako hitro identificiral?
sprasujem se.gif
Kako neki!? Včeraj sem se registriral, danes šel do poslovalnice Lota, podpisal obrazec, šel domov in že izpolnil listek(seveda sem prvo moral nakazati keš)!

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
A si se mal zmislu?

Oz. kako si se lahko tako hitro identificiral?
sprasujem se.gif
Kako neki!? Včeraj sem se registriral, danes šel do poslovalnice Lota, podpisal obrazec, šel domov in že izpolnil listek(seveda sem prvo moral nakazati keš)!

Aja, sorry.

Sem mislil, da si vse uredil v 10 minutah.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.580
1.921
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kaj pa je poslovalnica lota? Petrol?

Pekarna Hlebček...
bonk.gif

KLIK

Lahko bi napisal ja, pterol, ampak si preveč pomemben ane? Marš s takimi forami.
Ne!!!
ne-ne-1.gif
Na Petrolu ne bo šlo, prav tako na pošti ne! Samo v poslovalnicah lota, to so tiste, ki že od vsega začetka delajo to!!!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
tongue-1.gif

A zdej vidiš kakšno bedarijo si napisal? Odgovor je NE, tam podatkov ne moreš vpisati, lahko pa vplačaš in izplačaš loto, ker so njihova poslovalnica. Treba je prav na šalter Loterije Slovenije.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Preden se pobijete...

A glede na to, da vpišeš vse svoje podatke, ti tudi avtomatsko nakažejo na TRR potencialni dobitek?