Takolelele....
Bila sva v petek. Mogoče sem pričakovala malce preveč. Prvi vtis ob prihodu, po fotografijah sodeč bi to moralo biti bolj veličastno, vendar ni bilo, saj veste tudi fotografije destinacij so retuširane in obdelane.
Drugače prijazen sprejem, in potrditev rezervacije, notranjost po mojem skromnem mišljenju še malce socialistična.
Z močnejšo polovico sva izbirala med malce kratkim menijem, jaz sem si izbrala degustacijski4 hodni meni, mož pa telečja prsa na peteršiljevim pirejem z popečenim treviškim radičem in malinovo omako + sezonska solata, on pravi, da je bilo dobro ni pa ravno nek presežek.
Moj 4 hodni meni, karpačo z ocvrtim zelišči in slovenskim olivnim oljem, bilo bi o.k., če ne bi bilo dodano to olje, ker je grenkoba uničila ves okus mesa in zelišč, ričota z jakobovo pokrovačo je bila dobra, vendar bi preživela tudi brez ribje pene in limone, jo bom naredila tudi doma, ribja pena je bila za moje poje dodatek preveč, glavna jed mi je bila najljubša, krškopoljski pujs je bil vrhunski, zeliščni čemaž super, pire pa....sladica, kaj pa vem, pečen štrukelj za moje pojme malce preveč prepečen, drugače okusen, marinirane jagode, kaj pa vem, sladoled z pehtranom vrhunski, lahko bi ga bilo več. Postrežba dobra, čeprav se mi zdi da malce pretiravajo z opisom jedi, ampak o.k.
Motilo me je, da pribor ni bil ravno na nekem nivoju, pričakovala bi da bodo na malce višjem nivoju, ker iz črnih krožnikov iz Alpexa mi ni ravno apetitlih za jesti. Verjetno se sklada z rahlo socialističnim dekorjem. Še enkrat to je moje subjektivno mišljenje.
Cena?? Kaj pa vem?? Nisem se še čisto odločila.
Ocena tam nekje 7.
Mogoče se kdaj vrneva, čeprav mah ne vem.
Naslednja postaja 25. obletnica Dvorec Zemono - Gostilna pri Lojzetu. Pa da vidimo.
Bila sva v petek. Mogoče sem pričakovala malce preveč. Prvi vtis ob prihodu, po fotografijah sodeč bi to moralo biti bolj veličastno, vendar ni bilo, saj veste tudi fotografije destinacij so retuširane in obdelane.
Drugače prijazen sprejem, in potrditev rezervacije, notranjost po mojem skromnem mišljenju še malce socialistična.
Z močnejšo polovico sva izbirala med malce kratkim menijem, jaz sem si izbrala degustacijski4 hodni meni, mož pa telečja prsa na peteršiljevim pirejem z popečenim treviškim radičem in malinovo omako + sezonska solata, on pravi, da je bilo dobro ni pa ravno nek presežek.
Moj 4 hodni meni, karpačo z ocvrtim zelišči in slovenskim olivnim oljem, bilo bi o.k., če ne bi bilo dodano to olje, ker je grenkoba uničila ves okus mesa in zelišč, ričota z jakobovo pokrovačo je bila dobra, vendar bi preživela tudi brez ribje pene in limone, jo bom naredila tudi doma, ribja pena je bila za moje poje dodatek preveč, glavna jed mi je bila najljubša, krškopoljski pujs je bil vrhunski, zeliščni čemaž super, pire pa....sladica, kaj pa vem, pečen štrukelj za moje pojme malce preveč prepečen, drugače okusen, marinirane jagode, kaj pa vem, sladoled z pehtranom vrhunski, lahko bi ga bilo več. Postrežba dobra, čeprav se mi zdi da malce pretiravajo z opisom jedi, ampak o.k.
Motilo me je, da pribor ni bil ravno na nekem nivoju, pričakovala bi da bodo na malce višjem nivoju, ker iz črnih krožnikov iz Alpexa mi ni ravno apetitlih za jesti. Verjetno se sklada z rahlo socialističnim dekorjem. Še enkrat to je moje subjektivno mišljenje.
Cena?? Kaj pa vem?? Nisem se še čisto odločila.
Ocena tam nekje 7.
Mogoče se kdaj vrneva, čeprav mah ne vem.
Naslednja postaja 25. obletnica Dvorec Zemono - Gostilna pri Lojzetu. Pa da vidimo.