Najbrz je tudi tvoje res, bi moral sedajniti iskat lansko polico. ZV se pa ne spomnim natancno.Hanzi Ta podatek ni nič. ZV je tudi šla 30% gor?
Huh, Meni Triglav od lani ni ničesar spreminjal. Hiša 180m2, ZV do 530k€ na novo vrednost, soudeležba max 2k€ (potres), račun za celo leto 730€. Res pa da imam še ostala zavarovanja pri Triglavu.
Zakaj pa tržno? Saj lokacija nima neposredno vpliva na vrednost zgradbe, ampak na zemljo pod zgradbo.Ali vse zavarovalnice izplačujejo gradbeno vrednost? Mogoče katera tržno?
ja, hišo ma zavarovano za vsoto 530k€ ...ziher ma vilo ...
A misliš, da je hiša na Bledu dražja kot v Zgornjem Kašlju?Ali vse zavarovalnice izplačujejo gradbeno vrednost? Mogoče katera tržno?
ja, hišo ma zavarovano za vsoto 530k€ ...ziher ma vilo ...
Ne razumem v čem je težava - hiša je zavarovana za 500k. Ni vila, končna vrstna, cca 170m2 obnovljena. Letni strošek cca 700€.Ja, saj sem razumela ze prvic. Vprasanje je, zakaj?
A zakaj? Ker lahko ...Ja, saj sem razumela ze prvic. Vprasanje je, zakaj?
A pa misliš, da boš dobil 500k, če boš mel "totalko"? Sam vprašam ...Ne razumem v čem je težava - hiša je zavarovana za 500k. Ni vila, končna vrstna, cca 170m2 obnovljena. Letni strošek cca 700€.
In pa nebi pristal na višji letni znesek brez povišanja ZV.
Itak piše do 530.000eur, ker objekte nad to vrednostjo zavarujejo po drugem produktu. To vsem piše na polici ... v resnici pa potem zavarovalno vsoto ugotavljajo glede na kvadraturo in ostale parametre.Ja, saj sem razumela ze prvic. Vprasanje je, zakaj?
Je to spet kaka fora od Triglava, konje na najnizja ZV? Se spomnim ko sem orvic sklepala, je bil minimum 300k€ in so vsi bilo veseli da imajo bajto zavarovano za 300k€. V smislu, tok bom dobil, ce zgori do tal...
In pa nebi pristal na višji letni znesek brez povišanja ZV.
aja, sej res, pozabili smo na "do" ...,pol pa OKItak piše do 530.000eur, ker objekte nad to vrednostjo zavarujejo po drugem produktu. To vsem piše na polici ... v resnici pa potem zavarovalno vsoto ugotavljajo glede na kvadraturo in ostale parametre.