Dve podjetji z enakim imenom

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
popolno ime: ELEKTRONKA, POSREDOVANJE Z ELEKTRONSKIMI DELI, UROŠ BRATKOVIČ S.P.
kratko ime: ELEKTRONKA, UROŠ BRATKOVIČ S.P.

Močno dvomim, da bi šla sedaj čez ELEKTRONKA d.o.o., ker ima v kratkem imenu to sestavino. Ne more bit naklučje, da je včeraj ustanovil firmo. Sicer pa sem sam kriv, ker gobcam po forumu.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Smo ti odobrili Elektronko, pa si raje tu flancal, kot pa hitro tekel registrirat.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Firmo s takim imenom je naredil samo zato, da te je nat****
hysterical-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.989
113
Ne vem, kdo je koga. Kamot lahko odpre elektronka d.o.o., uros mora pa v vsakem primeru vsaj bilanco narediti, ce jutri zapre. Naj se pa zdaj ujunaci eden, ki bo jutri odprl elektronka d.o.o.. s tem bo res nateg* klemena, samo je treba imeti 8k€ ali koliko...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Na avtomobilizem.com je o imenu teme spraševal že pred davnimi časi in tam tudi dobil predlog Elektronka. Zgleda da samo sanjari o neki firmi ...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ne vem, kdo je koga. Kamot lahko odpre elektronka d.o.o., uros mora pa v vsakem primeru vsaj bilanco narediti, ce jutri zapre. Naj se pa zdaj ujunaci eden, ki bo jutri odprl elektronka d.o.o.. s tem bo res nateg* klemena, samo je treba imeti 8k€ ali koliko...

Kot sem že napisal me skrbi, da ne bo šlo čez, ker ima tudi v kratkem imenu "ELEKTRONKA". Potem pa je tukaj še podjetje ELEKTRON-KA elektroinštalacije d.o.o. Pa še iz iste branže je..izgovori se isto, zdaj pa vprašanje, če bojo spustli.