DVB-T signal na prenosniku

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.442
424
83
Prenosnik + USB DVB-T tuner z anteno = spremljanje tv sporeda na prenosniku, "kjerkoli" se pač že nahajaš.

Ta ideja pije vodo? Kaj kupit? Na kaj pazit?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.442
424
83
To mi je seveda jasno. Bolj me zanimajo konkretne izkušnje, da vidim ali se zadeva splača ali ne.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
z dealextreme nabavil za par € usb dvb-t ključek, z original mini anteno, ki sem jo moral postavit čisto k oknu mi je na obrobju Lj lovilo vsaj 5 programov. Pa mislim, da jih je blo mal več, sam se zdej ne spomnem.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
{rpograme ti lovi po multipleksih, torej naenkrat ali cel multipleks oziroma vec njih ali pa nic.Ne more biti tako, da bi ti recimo pet programov iz multipleksa delovalo, ostali trije pa ne (ce jih oddajajo 8).

@blazko: saj ni nic drugace, kot pri osebnem racunalniku - najdi tak tunercek, ki ima moznost priklopa dobre (usmerjene) antene, pa bo zadeva delovala brez problema, ce je prenosnik le kolickaj nov. Kaksno prastaro delovno zivince izpred desetih let pa bi znalo imeti tezave z dekodiranjem. Aja pa prenosnik naj ne bo tak, ki skrtari z napajanjem na USB portih (mislim, da tega danes tako ali tako ni vec).

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Kupi nek soliden USB DVB-T, nekaj metrov koaksa pa neko UHF LOG anteno. Namesti si malo boljši program, ker običajno priložen ni prav vredu. Jaz uporabljam tale dva programa: Arc Soft Total Media ali ProgDVB.
Že drugo leto v Dalmaciji mi je lepo služilo.

LP Frenckie