Rec mu, da je pobrkal novine u æirilici i PS.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja točno tist.....in jih je mel!
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Delam v eni multinacionalki, kjer je dodana vrednost direkt neverjetna, za slovenske razmere znanstvena fantastika. Tu se stepajo res ogromni dobicki. In so vsi delvci na minimum in direktor in lastniki se vedno jamrajo. Ce bi ukinli minimalno, bi jih pomoje dali na ene 300. Je pa ta direktor za razliko od sesoka pravi diplomat in politik. Besedno obrne vse. Pridejo sindikati celi nastrojeni, tip jih tak nafutra da se mu na koncu zahvalijo za cas in kavo, dosezejo nic in se srecni so. Ne mores verjet ce ne vidis.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
KSZ,
Mene bolj zanima od kje imamo se vedno toliko bolnikov, ki ne razumejo koncepta "moja firma je, ce jo hocem zazgat jo pac bom".
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Vidm da nekaterim se kr ni jasno, da lahko delavc kadr kol zamenja sluzbo, drzavo, itd... Sicer se strinjam da je sesok [cenzura], sam zaenkrat ni povedal se nic kaznivega, pa tud preprican sm da delavci ne delajo pod prisilo...
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Vidm da nekaterim se kr ni jasno, da lahko delavc kadr kol zamenja sluzbo, drzavo, itd... Sicer se strinjam da je sesok [cenzura], sam zaenkrat ni povedal se nic kaznivega, pa tud preprican sm da delavci ne delajo pod prisilo...
Res je, ne vem zakaj tako zgražanje nad njim. Delavci ga lahko v parih dneh stisnejo v kot.
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Koliko, za tole si si zaslužil mojih 5 zvezdic.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ja kako boš zamenjal službo, če jih v prvi vrsti ni, imaš družino, kredite, položnice vsak mesec,...... Državo pa tudi ni tako enostavno menjati. Dajte bodite realni in ne nakladajte v tri krasne.....
Vsi smo novodobni sužnji kapitala. Eni to vemo drugi pa živite v iluzijah s Šeškom vred. Če bi bil Šešok tko sposoben kot pravi da je bi vse v svoji firmi napravil sam in nebi rabil nobenega zaposlenega. Če pa vsega ne more napraviti sam pa naj sodelavce plača pošteno kot, bi sebe. Če tega ni sposoben je v bistvu samo še en [cenzura] na oblasti, ki se spravlja na najšibkejše. To pa je itak najlažje.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Mene se vedno zanima kaj je posteno placilo? Koliko to znese in kaj vse moram narest, da si ga zasluzim?
Slovenska politika bi se morala truditi predvsem za odpiranje novih delovnih mest. Naša zakonodaja na področju delavskih pravic ni slaba, vendar to ljudem ne koristi veliko zaradi razlogov, ki si jih zapisal. Bolj kot zaščita, bi prišlo prav obilica delovnih mest, da lahko hitro zapustiš krivičnega delodajalca.Citat:
Uporabnik koliko pravi:Ja kako boš zamenjal službo, če jih v prvi vrsti ni, imaš družino, kredite, položnice vsak mesec,....
Veš od kje? Ker taki bolniki ne razumejo, kako lahko ta koncept pripelje običajno do tega, da ''zažigalec'' lepo glumi glive na svoji jahtici, firmo pa pobere hudič, vključno s par milijončki (ajd, če je bil še posebej podjeten par deset milijončki) kredita in dolgov, poleg klasike neporavnanih prispevkov in plač za najmanj nekaj mesecev.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
KSZ,
Mene bolj zanima od kje imamo se vedno toliko bolnikov, ki ne razumejo koncepta "moja firma je, ce jo hocem zazgat jo pac bom".
Mi je kristalno jasno.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa si ti kdaj, recimo, prebral koliko je lastnik odgovoren pri, recimo d.o.o. ju?
Ne pravim, da je dobro, pravicno, in da se spodobi - ampak dokler je zakonodaja taksna kot je ni ravno veliko drugih opcij, kajne?