Dušan Šešok o minimalni plači

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
prejšnja država je šla po zlu zaradi marsikaj drugega, kot pa zaradi gospodarstva. Tako da...
grims-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V casu Josipa Broza bi za taksno izjavo dobil pocitnice ali vsaj napotnico za pregled glave. Danes je to "najboljsa" ilustracija turbokapitalizma. Vsaj 50 let boja za cloveka in clovesko dostojanstvo na teh prostorih je slo v ...

hysterical-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Me veseli zate, samo da se ti ne bo 'na hitro' zgodila reorganizacija, kar se je zgodilo tudi v 4. največjemu proizvajalcu programske opreme na svetu. In so razhajkali celotne regije. Tvoja pozicija pa... Sad je ima, sad je nema. Ponavadi si do konca tekočega meseca bivši...
Po moje je Capl kar bistvo zadel

In sam dobro ves, da je kadr v najinem vohu tudi v tujini precej iskat, vendar moras biti ultra certitificiran in imet za sabo preveljrjivo kilometrino... Nevem, preden sem sel sem ker sem zdaj, sem imel na mizi 4razlicne ponudbe, seveda pa vse iz tujine, tako da tudi ce se slucajno zgodi reorganizacije, je to se en oddelek v mojem cvju, ki je preverljiv in mi odpira nova vrata...

jab1

Pripravnik
17. feb 2014
242
0
16
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ker ni interesa (razen za demagogijo). Če bi bil interes takega majmuna spravit na dobski penzion bi sigurno nekaj našli. Kot pri Al Caponeju...
Vprašanje se glasi: koga sem izvolil, da bo sprejel zakone, ki bi ščitili državljane? (in skrbel za njihovo izvajanje?)
Tretjina folka je volila za en nasmešek, ki se mu potem niti v parlament ni dalo hodit.
Kaj bo "zmagalo" na naslednjih volitvah? Najlepša mucka? Psiček? Šopek vrtnic?

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Citat:
Uporabnik jab1 pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ker ni interesa (razen za demagogijo). Če bi bil interes takega majmuna spravit na dobski penzion bi sigurno nekaj našli. Kot pri Al Caponeju...
Vprašanje se glasi: koga sem izvolil, da bo sprejel zakone, ki bi ščitili državljane? (in skrbel za njihov izvajanje?)
Tretjina folka je volila za en nasmešek, ki se mu potem niti v parlament ni dalo hodit.
zmaga.gif

No, na naslednjih volitvah jih bo tretjina volila proti JJ-ju, tretjina proti ZJ-ju, ostali pa na tisto kar si omenil. Točno takšne politike imamo, kot si jih zaslužimo. Kaj je Virant lepo nategnil volivce, ki niso bili za JJ-ja, ZJ isto. Butale.press

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Še bolje je, da se z donacijami rešijo še ur v javno korist. Kaj češ bolje, pobašeš par MIO eur, potem pa daš 50 jurčkov donacij in si prost.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Občutek imam, da nekateri slabo poznate poslovanje podjetij. Plačo si je potrebno zaslužiti, v zasebnem sektorju ne pride sama na račun. Za visoko plačo moraš podjetju tudi veliko prinesti. Enostavno se lahko izračuna, koliko morate prinesti podjetju za posamezno velikost plače. In kakšne stroške ima podjetje s pozameznim delovnim mestom.
Tako da šešok kupi mašine za tranzistorje in jih čez pol leta proda naprej še v celofanu zavite za pol cene, češ da ni to bilo tisto kar so iskali?

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ali pa da pride na sestanek z delavci in jim reče: "boli me kura-c za vas, važno da imam denar!"

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik jab1 pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Vprašanje se glasi: koga sem izvolil, da bo sprejel zakone, ki bi ščitili državljane? (in skrbel za njihovo izvajanje?)
Glede na to, da tukaj vse izveš, tega enostavno ne boš mogel.
Voliš lahko samo tistega, ki kandidira. Kandidirajo pa samo tisti, ki so vse skupaj spravili do tukaj , kje smo. In vrtimo se v krogu že 20 let. In kolk je men jasno, se splača na volitve, kjer se registriraš... volilni list pa prečrtaš, tako da je neveljaven. Potem pa naj mislijo, ko bo 50%neveljavnih...ostalo pa razdeljeno. Al pa 100% neveljavnih. Pač, to je voja volja, da nobeden ni tvoj kandidat, ki bi mu zaupal.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
res je..... ampak mogoče bo pa kdo spregledal, da takšen procent ne more biti. Ne me spraševat, kdo bi lahko spregledal.
A res vse vodi tam, tam kjer je sedaj Bosna in Ukrajina??????

PS. Včeraj sem bil na UE in videl, da SDS veselo zbira neke podpise za referendum..... ampak živ bog ne ve zakaj jih zbira. Mislim, ja... res je zelo pomembna neka (po)stranska zadeva.