Ducati

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje je imel bolj to v mislih.

</a>&lt;/a&gt;

Še hujši je Moto Guzzi...
Res "posebni" motorji
smile-1.gif

Vem, vem, samo meni je pa ta všeč:

srce-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Saj pravim, vsak ima svoj okus.
Motor na spodnji sliki zgleda zelo dobro ... ta mi je pa všeč, ker nima tako čudnega okvirja in zgleda full "strupeno".
Na zadnjem kolesu kao blatnik, tisto bi pa najprej odmontiral, ker mu ne paše tisti kos plastike.

Kupiš motor, ki ti je všeč in ki ima dobro servisno podporo tako doma kot v tujini.
Z nakupom moje Yamahe recimo sem v petek dobil kartico z katero postajam član družine Yamaha in imam ob predložitvi kartice
v vseh servisih Yamaha po evropi servisno podporo tako v garancijskem kot ne garancijskem roku. Kartica ni prenosljiva saj je na njej ident. številka šasije. Piše tudi, da bi naj po nekaj mesecih prišel na dom zastopnik Yamahe, ki bi malo povprašal, kako sem zadovoljen z motorjem, prodajalcem pri katerem sem motor kupil ... itd.
To se mi zdi zlo lepo, da imajo skrb za kupca in da jim ni v interesu samo to, da ti "spipajo" denar, potem pa ko te šmirgla.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri Ducatiju tudi pridejo na dom, ampak s kombijem
smile-1.gif
(malo heca)

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Vprašalnik pošljejo na dom, skupaj s kartico, vsaj pri meni se ni oglasil noben zastopnik. Tisto pismo se pa potem pošlje direkt na NL.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Tudi jaz sem dobil podobno kartico (Ducati), s svojim imenom in pa
s številko okvirja motorja. Zaenkrat mi ni rabila (prvi servis je bil zastonj),
mislim pa da je to vse komericalna finta, nima ne vem kakšne pomembnosti.