Država ščiti pedofile? :bruh:

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.304
39
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
https://www.24ur.com/novice/tujina/...kolegice-primernaneprimerna-za-posilstvo.html

haha, kako mediji dražijo ljudi, z nekimi zgodbicami.
Noben ni tega spiska videl, pa vse vedo, v kateri kategoriji so, da si ne upajo iz hiše. Pa nobena posiljena.
No pa tudi, če bi spisek obstajal, A je tu kaj kaznivega, dokler ni noben nobene posilil?

A to samo preparirajo folk, da bi lažje dvignili kake kazni ali razširiti zakonodajo, da bo kaznivo kolegu rečt, : tale bi bila pa za poseksat.

Kaj sem jaz že tak star, da se zgražam nad tem?? Tukaj ne gre za "tale bi bila za poseksat", ampak "za posilit". Se nimam za zateženca in obožujem neprimerne šale, ampak ne bi sodeloval v pogovoru, kjer se moje študentke/sodelavke/prijateljice ocenja ali so "za posilstvo". Še "za poonegavit" bi kako rekel zraven, ampak nekje se konča meja okusnega in humorni efekt pade.

Moški to razumemo komaj, ko se skupina gejev pogovarja ali smo mi za posilit. In verjetno si zdaj pomislil saj bi ga na gobec. Ne ne, v tem primeru ga ne moreš, je močnejši od tebe in oborožen. To je ta občutek.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero