Država gnije iz večih koncev

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Hellreiser pravi:
Važn da je JJ največji poštenakar v Sloveniji. Brez argumentov???
Dejte mal pogledat nazaj koliko so pokradli od 2004-2008, pa da vidmo vaše argumente. Sej Janša itak ni v politiki že 25let, on je res obdolžen po krivem... Saj revež sploh ni vedu, kaj se dogaja. Ne vem kako so farji dobili posojila, kako so tajkuni dobili posojila...
Revež je res nedolžen!

Pa kva zdej še prodajajo,če je vse pokradu ?
sprasujem se.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik Hellreiser pravi:Dejte mal pogledat nazaj koliko so pokradli od 2004-2008,
Na osnovi zakonodaje, ki jo je v prejšnjem mandatu sprejela LDS in s kadrom, ki ga je postavila na ključne položaje po državi LDS.
Rop in Jankoviæ

Hellreiser

Pripravnik
6. mar 2015
111
0
16
Sej njega pa ni blo zraven ane? Pa sej nima veze, pač tako je bilo, tako je, pa mi ne bomo kaj velik spremenil. Itak nas pa zadnje čase evropa fura, tako da so naši politiki samo lutke velikih igralcev. Najbolj vidim sam, ker sem kmet, kakšni so pogoji v tujini ali doma. Evropa pač preferira Francijo, Nemčijo, Belgijo, Anglijo, vse ostale nas bodo pa itak zjebal.
Zato pa, itak se je brez veze sekirat in traba je uživat lajf, ne pa samo gledat kaj boš ustvarjal, kje boš prišparal...
sgh... pač [cenzura] ga, če so mulci, potem ne morš šparat, kdor je pa brez pa pač neki špara... vprašaj se kdo ima bolj polno in srečno življenje?
Mislim da ni vse v materialnih dobrinah.
PS: če rabiš drva, mam poceni, lahko greš pa sam veje pobirat in kar na tleh leži:) BOŠ PRIŠPARAL!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik Hellreiser pravi:PS: če rabiš drva, mam poceni, lahko greš pa sam veje pobirat in kar na tleh leži:) BOŠ PRIŠPARAL!
Imam cca dva ha gozda in večino drv pripravim iz posušene robe, ker ni nek hudo kvaliteten gozd. V moji mladosti pa smo imeli sosede (hmm, v časih zlatega in bogatega socializma - le kako je to mogoče
sprasujem se.gif
), ki so pobirali suhljad po našem in okoliških gozdovih in samo s tem kurili. To se je zmeraj toleriralo in revežem dovoljevalo. Mogoče je šlo za nek star "zakon", kot je bila prosta paša po 1. novembru.
Manjka SamSvoj v temi, da te pouči, kako se rečem v kmetijstvu streže.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Si me klical? Evo mene ...
pozdrav.gif

V čem je težava?

(nekam slabo prenašaš nestrinjanje s tvojim razmišljanje. zakaj? še kurirja nočeš špilat, pa bi s tem pomagal kolegom kmetom ...)

Ampak, hec na stran; Hellreiser - kaj si videl zunaj bolje urejeno in je to posledica preferiranja Bruslja? Ali pa kar koli, pustimo Bruselj ob strani. Resno me zanima, ne provociram.
To, da se glas velikih sliši precelj bolje je upama da vsem jasno. Temu se reče demokracja. Oz. diktatura večine ...

Hellreiser

Pripravnik
6. mar 2015
111
0
16
Ampak, hec na stran; Hellreiser - kaj si videl zunaj bolje urejeno in je to posledica preferiranja Bruslja? Ali pa kar koli, pustimo Bruselj ob strani. Resno me zanima, ne provociram

Poglej SamSvoj... Jest se ukvarjam s turizmom, pravzaprav imam turistično kmetijo, pa sej to sploh ni važno...
Da povem en konkreten primer: Lansko leto sem imel nastanjene ene kmete iz Francije. So bili nekje z juga, kar pomeni, da imajo celo leto živali zunaj, se pravi ne potrebujejo hleva... Potrebujejo samo premično molzno enoto...ker so se šli ekološko kmetovanje so imeli odkupno ceno mleka cca 10centov višjo, se pravi skupna odkupna cena je bila nekje 56centov/l. Pri nas je bila takrat nekje okoli 30centov/l.
Mislim da sem vse povedal..... Naši stroški in odkupna cena in njihova...
Pri nas se kmetovanje jet, je katastrofa! Gre samo če imaš zraven turizem ali kaj podobnega!

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Dobro, razumem: francoski ekološki kmet je imel za ekološko mleko skoraj še enkrat višjo ceno od našega konvencionalnega. Pustimo podrobnost, da so ravno francozi lastniki naše največje mlekarne, ampak kaj ima to veze z državo in Brusljem?

Ker to kar ti pišeš je bolj stvar kmetov in njihove sposobnosti na trgu. Ki je praktično enaka nuli. In potem naj država prodaja njihove pridelke/izdelke. Da se razumemo, sem dejansko slišal tudi take bisere ...

Hellreiser

Pripravnik
6. mar 2015
111
0
16
Ja kaj ma to veze.... pa kva vam ni jasno folk? Sem že v prejšnem postu povedal. Dejte se nehat tuk sekirat al so levi al je JJ, pa kaj bo s to našo državo. Pejte ven, uživejte lajf in uživajte v majhnih stvareh, otrocih, na izi večerjice......
Mi itak ne bomo nič spremenil. TREBA JE DELAT!!! Noben ne bo nič dal! Ostalo pa uživat!
Pa lep dan še naprej.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ja pa ja de! Kdo pa se bo potem fajtal tle, po alterju?
cry12bpy.gif

Alter itak držijo pokonc samo še rdeči in desni. Če izdahnejo ti, gre alter cugrunt.
uf-1.gif

evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
ni res
ne-ne-1.gif

pa teme...avto do 1499eur....pa avto od 1500 do 2999eur...

pa a rajs novga za XX.xxx eur...al raj 5let starga uberwagna....
bonk.gif

Lih okol Zwickau-a.....20km okol kamr pogledam 360 stopinj sama polja....kje ti pr ns tok njiv vids
sprasujem se.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ursali smo ga samo in edino toliko, da nismo leta 1991 'lustrirali' komunistov. To nas sedaj tepe in nas bo še dolga leta.

Japs, v tem je greh. ker se dejansko nismo nikoli odcepili od komunizma.

I

Izbrisan uporabnik #9334

91. leta bi lahko lustriral komuniste samo tako, da bi kpl. Slovenijo izgnal v Argentino in od tam uvozil nazaj emigracijo.

Še danes nimaš pri nas kaj lustrirati, ker smo v bistvu vsi okuženi. Še celo župnik v farovžu, saj ne plačuje davkov državi, v kateri moli mašo in vrši pridobitno dejavnost.