Država gnije iz večih koncev

Hellreiser

Pripravnik
6. mar 2015
111
0
16
Ja takle mamo...Vsak zase ve kako preživet in kako prišparat. Sicer smo pa malo zašli z teme...
Jest samo hočem povedat, da sem precej delal po tujini in vsakemu povem, da ne zamenjam Slovenije za nobeno Avstrijo, Nemčijo, Francijo, Norveško... Povsod je treba delat in nikjer ne obogatiš. Sej nas lupijo, samo je pa vsaj folk normalen!

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Hellreiser pravi:
Ja takle mamo...Vsak zase ve kako preživet in kako prišparat. Sicer smo pa malo zašli z teme...
Jest samo hočem povedat, da sem precej delal po tujini in vsakemu povem, da ne zamenjam Slovenije za nobeno Avstrijo, Nemčijo, Francijo, Norveško... Povsod je treba delat in nikjer ne obogatiš. Sej nas lupijo, samo je pa vsaj folk normalen!

Sem hotel povedat,če si me poslušal,da je pri nas povprečna plača ali največ odstotkov delavcev,ki prejema od 600-700 evrov.
Za tolk nisi delal v tujini in tudi stroški so tam večji,ampak tako slabo pa sigurno ni kot pri nas.

Hellreiser

Pripravnik
6. mar 2015
111
0
16
Sigurno da ne, moja zasluži nekje 600-700€, pa tud za položnice ni. Samo hočem povedat, da se da preživet tudi v Sloveniji, samo ne smeš hodit na šiht za 600€. To je čista zguba časa...
Treba se je znajdt po svoje in delo spremenit v način življenja. Ni važno kdaj se dela, važn da se dobro zasluži...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Malo si kontradiktoren, ampak ja, v bistvu je res... Moja zasluži 450EUR, zato da gospoda tudi ob nedeljah in praznikih lahko hodi zijala past v štacuno. Zaradi deregulacije poklica je vseskozi prisotna grožnja v smislu saj je 100 drugih, no resnica je taka da jih ni, če pa se že kdo javi na razpis pa zdrži največ 14 dni, v povprečju pa 2 dni.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A ti veš, da je samo 12% tistih, ki delajo ob nedeljah, prodajalcev in prodajalk v trgovinah.

p.s.

drugo službo naj si najde, pa ji ne bo treba ob nedeljah delat.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A ti veš, da je samo 12% tistih, ki delajo ob nedeljah, prodajalcev in prodajalk v trgovinah.

p.s.

Ja pa še bolšo plačo 800-1000 al pa 1500 pa ne bo hudga.
Pameten ti dečko
zmaga.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
Ja ker je oblast prave barve medtem ko je kontra je glasen ko hudic v isti sapi pa ocita opranost in omenja velikega vodjo in ostale neumnosti...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Za Robertota so bile še miraževe nalepke za teh. pregled plačane po 12€ čista zmaga, potem je pa prišel princ teme in jih ukinil.

hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
JA, dej se, pa kvalitetno to nared. Kot v Maratoncih... Samo su dugmiæi ostali... Jest ne bom jokal za tabo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Dragi moj, oblast 2004-2008 je naredila to sranje. Princ teme, grosupeljski vosu...

samo tebi je pa res zyebal lajf, najbrž je ukazal tudi rezervacijo sredstev na računu za tankanje na avtomatskih pumpah? Znameniti ukaz Nacht und diesel...
shocked-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ah, saj je zabaven...če bom kdaj posnel film, bo v njem obvezno en bizaren lik, oblikovan na podlagi roberta
grin1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
Meni njegove blodnje niso vec zabavne in se sprasujem kako se takim ljudem sploh pusti reproducirat.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik JamraciDrekaci pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik JamraciDrekaci pravi:
Dom za nepokretne osebe 1300 evrov - če nimaš, država doplača razliko država ne pomaga razen dodatek max.290 evrov To smo torej ugotovili da ne drži.
Pokojnina za 40 delovne dobe 500 evrov (min. plača pred 15 leti) - začni varčevat za dodatno pokojnino in potem ti bo država obdavčla ali vzela Spet trolanje.
1l bencina 1.35 evra - V čem je problem? za tiste k se vozjo je to draga zadeva Naj se manj vozijo. Jaz se vozim in ceno goriva sprejemam kot dejstvo. Tako je in pika.
Socialna pomoč 260 evrov za samsko osebo - Treba delat. če ni dela, ki bi bil plačan Če si mlad, zdrav in nimaš dela, to pomeni lahko samo: Ali si nesposoben, lenuh, ali pa imaš zelo previsoko mnenje o sebi.
Ura avtoservisa 30 evrov minimalno, z računom. - V čem je problem? za take k nimajo avta je to brezpomena Spet dejstvo, ura je toliko. Če ne želiš plačati, popravi sam.
Plača v proizvodnji 560-580 evrov + malica+bencin (ni za štet) - Če ni dovolj, delaj še popoldne. Če ne gre, delaj nekaj drugega. Če ne moreš, potem je to tvoj domet. pri 50 letih boš pa kredit jemal, da si boš zdravje nazaj kupil Če opravljaš neka težja fizična dela, potem bo najbrž res problem, ampak če je to tako, potem probavaš dobiti kaj drugega ne?
Najemnina 300 evrov v Švici dobijo 4000 plače od tega 600 dajo za najemnino ne za nek pajzl, ampak 100 m2 - Bulšit še vedno jim ostane 2/3 plače Trolanje.
Elektrika 50 evrov/mesec in za bolj potrošne brez dejavnosti 100 evrov. - V čem je problem? očitno živiš na plečih staršev Na to sem ti pa že odgovoril v zgornjem postu.

[/COLOR]

Poišči si pomoč, ker ti kr nekaj pikslov manjka v glavi
bonk.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:

p.s.

so pa kak dan med tednom frej