Sej mam jst tut webasto...drgač neb vedu, da je blo 3x v 10 letih pod -5 Gretje zica tut ni švoh...prav fino šimbas odtajaš.Jebiga, eni smo bolj meke cure in poleg webasta uporabljamo tudi gretje volana.
Sej mam jst tut webasto...drgač neb vedu, da je blo 3x v 10 letih pod -5 Gretje zica tut ni švoh...prav fino šimbas odtajaš.Jebiga, eni smo bolj meke cure in poleg webasta uporabljamo tudi gretje volana.
Ker si že vnaprej zašvican fuL. Zaradi dometa.....No ja.
Vi se kar tolažite ko zmrzujete v tistih dizl škatlah.
Mi se vsedemo v srajci zjutraj v avto..
Ježek lepo je, da živiš v preteklosti in se počutiš mladega.Ker si že vnaprej zašvican fuL. Zaradi dometa.....
In transformacija v darjana vol 2 ti je v popolnosti uspela. Bravo, čestitam. Kej šumi tam gor?Vau ej.
Full je takšnih dizlačov na naših cestah, res.
Aja pa se okrog avta kaj kadi, kot da bi star traktor štartal.
Ker nazadnje ko sem vozil Multivana z webastom je bilo tako.
Je pa res že nekaj časa od tega.
Kot tudi ne utaplja v sajah za dizlom. Ampak, kot malo višje rečeno,....darjan, si ti?Ježek lepo je, da živiš v preteklosti in se počutiš mladega.
Ampak čas gre dalje in nič več se ne švica zaradi dometa.
Nima on webasto, on še lahko diha za avtom.Kot tudi ne utaplja v sajah za dizlom. Ampak, kot malo višje rečeno,....darjan, si ti?
Njegov problem je, če misliš darjana, da kaj dost več od upravljanja osnovnih življenjskih funkcij, tudi dihanja, ni od vsebine njegove glave, ti si pa zadnje čase zelo blizu njega.Nima on webasto, on še lahko diha za avtom.
Kako to misliš, vsi ful švicamo zaradi dometa vaših EV in molimo doma, da vam bo ja uspelo priti na ciljJežek lepo je, da živiš v preteklosti in se počutiš mladega.
Ampak čas gre dalje in nič več se ne švica zaradi dometa.
ja, ker je venturi webasto in je dr3k, serijske okvare majoVau ej.
Full je takšnih dizlačov na naših cestah, res.
Aja pa se okrog avta kaj kadi, kot da bi star traktor štartal.
Ker nazadnje ko sem vozil Multivana z webastom je bilo tako.
Je pa res že nekaj časa od tega.