Druženje s sodelavci

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Opažam eno zelo zanimivo lastnost svojih sodelavk (pač sem v pretežno ženskem kolektivu). Namreč zelo so čvekave. Skoz debata kje so žurale, s kom so ble, kero posodo so kupile, kam se je pes posral...vse privat o njih vem. Ok, nekaj časa sem sodelovala v teh debatah, potem je prišel trenutek, ko so kar naenkrat vsi vedeli o meni vse in mi "svetovali" kaj in kako
stupid-1.gif
od takrat naprej se ne pogovarjam več z njimi o privat zadevah. Tudi jutranje kavice, ki so jo uvedle, se ne udeležujem. Čudna ali ne čudna. Med sodelavci si ne mislim iskati prijateljev, ker so mi izkušnje žal pokazale, da mam lahko v službi super duper frendico, ko pa zapiha drug veter, jih pa dobim direkt v hrbet. Kako pa je pri vas v službi?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Sej babe ste/so vedno cvekave
smile-1.gif

Drugace,imam jest v sluzbi veliko prijateljev,ki se druzimi tudi ivzen delovnega casa.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Opažam eno zelo zanimivo lastnost svojih sodelavk (pač sem v pretežno ženskem kolektivu). Namreč zelo so čvekave. Skoz debata kje so žurale, s kom so ble, kero posodo so kupile, kam se je pes posral...vse privat o njih vem. Ok, nekaj časa sem sodelovala v teh debatah, potem je prišel trenutek, ko so kar naenkrat vsi vedeli o meni vse in mi "svetovali" kaj in kako
stupid-1.gif
od takrat naprej se ne pogovarjam več z njimi o privat zadevah. Tudi jutranje kavice, ki so jo uvedle, se ne udeležujem. Čudna ali ne čudna. Med sodelavci si ne mislim iskati prijateljev, ker so mi izkušnje žal pokazale, da mam lahko v službi super duper frendico, ko pa zapiha drug veter, jih pa dobim direkt v hrbet. Kako pa je pri vas v službi?

Še eden, ki je dobil škaf mrzle vode v glavo.
(ostali očitno še čakajo).

Moje privatne reči so privat. Točno zato, ker nekateri kar ne znajo nehat s soljenjem pameti. Nihče jih nič ne vpraša, a oni vseeno najedajo.

Če mi kdo kaj pove, nimam nič proti. Ampak ne svetujem (ne poznam stvari res v detajle, da bi to lahko delala).

Je pa res, da se običajno najdejo ene in iste kokodajse na kupu in ti pač nisi te sorte. Jaz sem potegnila črto, ko mi je nekdo nekoč nabil nož v hrbet - od takrat samo službene reči. Tudi če se začne o privatnih debatirat, jih ustavim s tem, da jih teram na delo (je.bat ga, ampak drugače ne gre).

Imaš pa prav - edina rešitev je, da te tam pač ni. Seveda s tem podpisuješ izjavo, da te obrekujejo, ampak tudi to se bo počasi nehalo. In počasi te začno spoštovat, ker nisi več del njihovega kurnika.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
eno leto sem delal v "kurniku", 2 moška, en pola/pola, 12 žensk. Z moškimi nikoli ni problemov, ženske pa bog pomagaj. vsak dan novi trači, obrekovanja, ekipe, zavezništva,..., vsak dan drugače
stupid-1.gif

pri moških druženje med sodelavci ni problem, pri ženskah pa je, kot ponavadi, vse skupaj malo bolj komplicirano in je potrebno držat neko distanco, pa pol tudi gre
smile-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Aja - povsod je isto sranje.
Kdor trdi, da to ni res, je bodisi slep (ker je sam tak) bodisi je zadel na lotu.
Večja verjetnost je, da je slep.

Malo bolje je pri moških.
Ampak tudi tam so nekateri take kokodajse, da pa en zadošča za pet regular kokodajs.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:Imaš pa prav - edina rešitev je, da te tam pač ni. Seveda s tem podpisuješ izjavo, da te obrekujejo, ampak tudi to se bo počasi nehalo. In počasi te začno spoštovat, ker nisi več del njihovega kurnika.

Vem, ker je že bilo vprašanje zakaj ne hodim na kavico in da so one družno ugotovile, da sem jst zaljubljena in bla bla bla
bonk.gif
in samo službene stvari.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pri moskih ni problem, mi se tudi obcasno druzimo, ne sicer na dnevni ravni a vseeno. brez problemov in se imamo fajn. S sodelavko pa sva itak skoz skup, v sluzbi in tudi po njej
cheer.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to je tud res, ceprav pri zenskah se vedno najde cas za kokodajsnaje, niti ni tolk pomebno kolk je dela

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Smo po večini moški kolektiv (no, vsaj moj oddelek) in smo z nekaterimi zelo dobri kolegi. Kolegi in ne prijatelji, kar je razlika. Ga pa velikrat skupi žuramo, gremo na morje....
Ampak, kot se rekel... moška družba... ne poznamo spletk in podobno...
evil.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Točno to, v moški družbi ponavadi ni nobenih spletk.
Če komu kaj ni prav, oziroma ti gre nekdo na jetra ga pošlješ v 3 pisane marjetice pa je.
Ženske pa tisto kar jih žuli najprej povejo vsem ostalim, ne pa tistemu / tisti kateremu bi dejansko morale.

Pol pa pride do raznih obrekovanj in zahrbtnih igric itd...

Fantje pa ponavadi razne spore ki to ponavadi sploh niso z lahkoto rešimo ob mrzlem velikem
nahrung002.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
O mojem zasebne življenju vesta precej samo šefica in sodelavka, ker smo skupaj v pisarni,...sta starejši in bolj izkušeni, tako da mi je kak njun nasvet še kako prav prišel in tudi to, da jima lahko zaupam sta že dokazali. Pri drugih pa se izogibam debatam o privat življenju kolikor se da, ker se mi zdi, da se jih popolnoma nič ne tiče kaj počnem, ko se "odštemplam"
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V vsaki sluzbi je to... To je znak da se malo dolgočasijo... Delas v kaki bolnici?

Kakorkoli, pri nas imamo 4 ženske, 1 je prav kul, ostale 3 so pa unterhunt, samo
čvek čvek čvek, kdo je kje s kom bil, kje so vidle koga jest in kaj je jedel, bla bla,
ravno zadnjič sodelavec nadrl eno, ker je šla kr nekaj čvekat...

Katastrofa... Je pa zanimivo recimo, da tiste 3 imajo 5 stopnjo, tista ena ki je pa prav kul
pa 7mo, in se prav vidi razlika med njimi...

Tako da ženske na kupu
rolleyes-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.280
113
za šankom
glede na to da je pri nas kolektiv sodelavcev in sodelavk kar velik se pač družim z tistimi ki mi odgovarjajo.se pa enkrat mesečno dobimo z nekaterimi in gremo kam v hrib.imam pa tudi jaz izkušnje z tem da sem dobil že nož v hrbet na najbolj primitiven način ki je sploh mogoč.jebiga tako je življenje

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Vsi ki govorite, da ste dobili nož v hrbet. Na kako foro ga fašeš? Priznam, da še nisem kasiral noža. Zdej, al' sem toliko previden pa se ne izpostavljam preveč, ne vem. Z nekaterimi sodelavci se dobro štekam, se dobivamo na kafetu, drugih pa itak ne jebem. Sploh takih, kateri so mi že v štartu antipatični....

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
V bistvu je vse skupaj precej povezano s količino dela.

Manj je je, več je kokodajsanja.

Se strinjam in dodajam, več ko kadi več je tračev manj se dela.