A se še komu zdi čudno, da se razen Kolektorja nihče ni prijavil za izvedbo del za 2. tir?
ne zakaj, sej pa so “nasi”
A se še komu zdi čudno, da se razen Kolektorja nihče ni prijavil za izvedbo del za 2. tir?
Trem so bile priznane kvalifikacije za udeležbo - ponudbo čudežno oddal zgolj Petrič.
Kdo verjame da se bomo 2026 peljali po vem tiru, za 403 + 225mio?
Od kdaj pa je Petrič vaš? Morda od sedaj, ko podmazuje vaše? Cengis, kot eden največjih gradbincev na svetu, je lepo povedal, da se za tak denar v takem roku tira ne da zgraditi in konec. Prekleta banda janšistična, hoče v dveh letih več pokrasti, kot so drugi v tridesetih.ne zakaj, sej pa so “nasi”
Kako misliš pokrast, če pa projekt že itak gre bolj na knap pri dnarju?Od kdaj pa je Petrič vaš? Morda od sedaj, ko podmazuje vaše? Cengis, kot eden največjih gradbincev na svetu, je lepo povedal, da se za tak denar v takem roku tira ne da zgraditi in konec. Prekleta banda janšistična, hoče v dveh letih več pokrasti, kot so drugi v tridesetih.
Mogoče se pa ničesar nismo naučili pred 15 leti, ko smo se sli dumping in plačilno nedisciplino.Kako misliš pokrast, če pa projekt že itak gre bolj na knap pri dnarju?
Me zanima kdo bo koga "šolal" v karavankahTurki so povedali jasno in glasno, da za ta denar in v tej časovnici tega ni možno zgraditi in pošteno odstopili. Me prav zanima, kako bo z aneksi.
Stavim, da bo to drugi TEŠ6. Čez eno leto aneks za sto milijonov zaradi "nepredvidenih del" na zahtevo investitorja, nato čez eno leto ponovitev. Nato se bo vodstvo 2TDK umaknilo s polnimi žepi, po drugem tiru se pa ne bomo vozili do leta 2030.Turki so povedali jasno in glasno, da za ta denar in v tej časovnici tega ni možno zgraditi in pošteno odstopili. Me prav zanima, kako bo z aneksi.
Kako se ne da? Poglej kitajce kaj vse naredijo v kratkem roku.
Saj zato so pa jih pravočasno izločili, ker bi s hitrim dokončanjem prehitro crknila molzna krava.Kako se ne da? Poglej kitajce kaj vse naredijo v kratkem roku.
Ne pričakuje - jaz tudi nisem pričakoval večjega sranja s "prehladi" lani pozimi, pa smo pol korono spoznali.pa saj je tale direktor 2tdk že povedal da več kot 20% večjega zneska ne pričakuje. torej je stvar jasna, do 19,9% je še vse v mejah "normale".