Drugi avto za ženo....potem pa...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Yaris 1.0. Vrh glave. Poraba okoli 6 litrov. Občutek med vožnjo pa kot bi bil v onih avtomobilčkih za zaletavanje..volan + še nekaj zraven (sam se ne spomnim kaj
hysterical-1.gif
).

Bo malo dražji a super drži tudi ceno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Haha, sem mislil da mora biti za kaj takega ”blondinka” za volanom, pa vidim da ni treba. Dovolj da je blondinka načrtovala super duper lep, močan in naloadan avto...in je ne premaga niti schumacher, oziroma loeb.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Mogoče ni bil bmw lahko pa je bil mb.
Sem se lansko zimo podal iz Idrije po bližnjici na Črni Vrh - čez Idrijski Log - in nikoli v življenju nisem bolj preklinjal MB - esp se ne da izklopiti - ker ko sem prišel do snega sem samo z kombiniranim pritiskanjem na gumb esp-ja, pritiskanjem na sklopko in gas dobesedno prilezel čez vse ride, na ravnini sem poskusil nabil čim večjo hitrost (paziti sem moral, da ni "zakopal" in mi odvzel moč kar je pri 265 kp svinjsko) pred ovinkom sem pritisnil gum za izklop istočasno pohodil sklopko in plin nato sem sklopko in plin spustil in ponavadi mi je esp že prijel tako, da sem moral v eni ridi ponovit tudi 4x, da sem se prebil na ravnino.
ON topic
Vzemi Aurisa ali Yarisko boš imel vsaj s popravili mir.

map

Guru
6. jul 2008
7.857
1.963
113
najrajš na babi
A v članku ne omenja nekih ukrepov pri prednjem pogonu? Po tem smatram, da ni bil ne BMW ne MB.

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
A v članku ne omenja nekih ukrepov pri prednjem pogonu? Po tem smatram, da ni bil ne BMW ne MB.

Hm, sedaj ko sem še enkrat prebral članek bi se kar strinjjal s tabo, sploh ker vemo da novega avta z zadnjim pogonom, ki ima 200ks ne dobiš za 30k.
zmaga.gif

... zadnji pogon ni nikjer omenjen niti z besedico, tako da ne vem ok kje je @samojed smatral da gre avtomatsko za BMW.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
[
Hm, sedaj ko sem še enkrat prebral članek bi se kar strinjjal s tabo, sploh ker vemo da novega avta z zadnjim pogonom, ki ima 200ks ne dobiš za 30k.
zmaga.gif

:

O, pa se dobi.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Najcenejši BMW, ki ima več kot 200ks (125i, petvratni, s 218ks) je po ceniku 33.500eur, z avtomatskim menjalnikom (ki ga je imel po zapisanemu sodeč testni) pa sigurno preko 35k, plus tega da se pri vseh BMW-jih DSC (ESP) da izklopiti. Torej BMW ni, sicer pa če dobro prebereš tekst vidiš da se gre za avto s pogonom spredaj.
wink-1.gif

.. no, kateri 200 konjski rwd stane nov 30k?

Nazadnje urejeno:

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Hm, jaz pa ne vem, da bi kje pred tem omenjal zadnji pogon. Šlo se je zaradi ESP-ja, zadnji pogon je prišel na vrsto kasneje ali pa me spomin počasi zapušča (leta pač
smile-1.gif
).

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Aha, res se je omejal. Repliciral sem pa na tole "
Če bo avto imel ESP, potem niti za stavo ne bo znala povedati, katera kolesa poganjajo avto in katera ne. " En post prej je bil pa bmw omenjen. In če nisem bmw fahrer, potem lahko mirne duše trdim, da nimam pojma katera kolesa pri bmw-ju so pogonska
smile-1.gif
.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Pa kdaj sem trdil da se šlo za zadnji pogon? Pol jih napol bere, pa sem jaz kriv. Šlo se je za ESP in glede na starost članka in moj spomin sem kiksnil le pri starosti zimskih gum na cliu - napisal sem 5 let, v članku pa piše dve leti, piše pa tudi vožene ves čas - poleti in pozimi. Torej sploh nisem tako mnogo kiksnil, na zadnji pogon se pa obešat vsi, ki ne pridete nikamor. Avto z zadnjim pogonom in zadnjim motorjem je lahko zelo kul zadeva, dočim vaši bmw-ji in mercedesi pa samo gužvo delajo na naši cesti. Če ni splužena jih je ob cesti kot cliov na avtoodpadu. Zanimivo pri vsem pa je da sta fičko in bolhca omenjeni klanec včasih premagala brez težav in brez zimskih gum.