Drugi avto za ženo....potem pa...

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Kaj pa kak Nissan Note? Ga imata tast&tašča, 1.6 bencinar. Pelje se solidno, prostora tudi kar nekaj.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Nama Punto 1.2, MK2 že leta služi kot drugi avto več kot dobro in Fiat je bil v tem segmentu vedno dober, sploh v snegu z eskimkami zmaga, me pa matra zadnje čase varnost pri tem avtu, ker je že malo v letih.
Citroen Ksara pikaso, bi bla pa moja izbira ta hip za mulce vozit v vrtec in do trgovine pa nazaj. Nekaj pleha je okoli, teže tud.

PS: BMW 3, zakon, z dobrimi gumami, če nisi ravno na klancu doma nima kaj bit tud tiste trikrat ko je sneg na cesti.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

update, avto še kar nisem kupil, sem pa dosedaj pogledal kar nekaj avtomobilov. Nobeden vreden nakupa.

Sem pa dosedaj še sam izkusil dejstvo, da od štajercev ni za kupovat avtomobilov !
In roko na srce, dolenjci, so tudi patroni ( KK izstopa )....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
update:
avto sem zaaral....jutri zrihtamo še ostalo.

Kupil Senic-a, 1.6 16v of 1.lastnika z vsem papirji, računi in delovnimi nalogi, ki jih je bil avto deležen.

Overall, misllim, upam, da se nisva zarknila...
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Čestitke, naj dolgo služi.
Izgleda je bil včeraj dan za nakupe avtomobilov od prvih lastnikov.
Avto za jurja:

Prvi lastnik, 110.000 km, servisiran na pooblaščencu, velik servis ni takoj na vrsti za menjavo, dva kompleta skoraj novih gum na platiščih. Avto je znotraj praktično nov, servis narejen par jurjev nazaj. Lokacija zloglasen MB
evil.gif
.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Ker se ti zgodi kot pri mojem; na lepem se kazalec za bencin postavi napoti sosednjemu kazalcu
smile-1.gif

Bom enkrat razdrl, ampak se mi trenutno ne da.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
A števec je že bil popravljen? Pa ne mislim na kilometre seveda.

Očitno tudi na mk1 crkujejo.
hysterical-1.gif

Števec za hitrost dela ne dela, oz. začne delat po cca 20 kilometrih.
Kje začeti ?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Kur'c pa taka sreča, menda mu ga je že toča zbila ...
crazy1.gif

Kolikor je pokalo, ga je kozolc še dobr odnesel. Samo par bunkic, se ne sekiram, itak je zavarovano.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Dela čudno... to je tko kot stari citroen na hidravliki ; "treba ga zapalit da se digne"
v tem primeru pa po cca 20 kilometrih začne kazati. Sprva premalo ( čuden obutek, ko ga pičiš v peti prestavi in kaže števec 40 kmh...), kasneje po dodatnih 20km pa le začne kazati pravilno.