Moje izkušnje so drugačne: tale avto ima 7,4 sekunde do 100 in ne vem kaj bi mu manjkalo za na AC.Swift je men za po mest super. Lahek in super okreten. Za na avtocesto pa ni za vskodnevno uporabo. Tale Sport je pomoje kar overkill za drugi družinski avto, po drugi strani se bo pa tudi fotr z njim z veseljem kam zapeljal. Drugače za po mestu je meni 1.2 atmosferc z 90 konji čisto ok. Vidim pa da je cena novih v zadnjih parih letih kar poskočila in ni več prav ugoden nakup.
To je res. Imel v 208. Drugo še nekako gre, ko pa s klimo v klanec speljuješ te je pa sram. Uglavnem menjal za mazdo2 s 75 konji in ni primerjaveRes da za v mesto neke konjušnice ne rabiš, ampak teh 83 konjev v citoenu je verjetno najbolj anemičnih med vsemi.
Sem ze veckrat slisal, da je vzdrzevanje minija drago. To velja tudi za aktualnega cooperja?Sej vzdrzevanje cooperja je na ravni e klase. Drugace zanimiv topic.
Pa ja.... ne glede na razlog je zvok moteč. Pa ok pri avtu za 10k.... za 30k in več pa to ni sprejemljivo...Ni kao čok ampak ima zamaknjen užig da zaradi 4-2-1 kolektorja dovolj hitro ogreje katalizator da ta dela. Pa prav dober zvok je in ne kot traktor.
Ze od spomladi nove cakajo na feltnahZdele se nas bo veliko zacelo voziti z zimskimi gumami cez celo leto. Se ze drazijo zimske gume, dobro, da sem jih kupil poleti. Se jesen ni pa so cene 10% visje. Kupite cimprej.
Jep imas lansko; n letosnjo sliko ponudbe iz obija v inflacija temiOSB ploščam al čemu?