Dovolj je! Čas je za revolucijo!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Res je, da je treba narest revolucijo, ampak trenutno ni nikogar, ki bi imel spodobno podporo. Levi so se mi zasrali, desni tudi (vključno z Janšo). Treba je zradirat vse politike, ki so trenutno v parlamentu in v politiki.
Kar pomeni, da se je treba osredotočiti na kakšno novo stranko ali že obstoječo zunajparlamentarno in jo podpreti - z vsemi silami, samo, da se zjebe vse stranke, ki nam že 20 let krojijo (ne)življenje.
Janša naj nikar preveč ne misli, da ima več kot 50% podporo, ker je nima. In je ne bo imel. Zakaj izbrati slabo a kljub temu "boljše" med slabim? To je kot bi za štrudel izbiral manj gnila jabolka. Bolj ali manj gnila jabolka so za štrudel zanič.
Trenutno ni na vidiku nobene pametne alternative. Mogoče ne poznam dobro izvenparlamentarnih strank, a to ni moja krivda - krivda je na strani tistih, ki se ne znajo dobro predstaviti.

Smo pa imeli, mislim da je ravno eno leto od tega, kar je bila na Alterju podobna debata, a dlje od tega se ni prišlo. Tko da nisi nek daljnoviden videc.
smirk-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.747
1.543
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ne, nekdo ki je slovenske matere sin. Nekdo, ki je Slovence. In nekdo, ki ima polno piz.do vode vsega. In pa nekdo, ki je pripravljen na revolucijo....

To, da sem trenutno v tujini, nima nobene veze s tem.

Ravno zadnjič sem razmišljal o moči civilne družbe. Kaj in kako lahko civilna družba spremeni? Ne govorim o kakšnih interesno motiviranih, diverzantskih skupinicah ampak o spontani akciji, ki ji INKVIZITOR pravi revolucija. Tudi za volitve sem že slišal, ja. Volitve niso revolucija ampak cirkus. Kakšen revolucionarni model si predstavljate v Sloveniji? Jaz si ne predstavljam kakšnih Egiptovsko/Tunizijskih variant. Bi pri nas lahko speljali 5. oktober 2000?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Jaz si predstavljam tudi Francosko, Italijansko, Grško varjanto.... da narod opozori nase. Da se ne pustijo nategovat.

Seveda, demokratične volitve. Kaj pa je rezultat? Zakaj pa jaz, kot ljudstvo ne smem izrazit svojega mnenja? Pa naj si bodo to demonstracije, ali pa kaj drugega.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.652
113
Pa nam uspejo DEMOKRATIČNE predhodne volitve sploh???

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Lej, ti lahk na Ivana drkaš, a folk ni neumen. In folk ma pun [censored] janše, poharca, golobnjaka, kresalke, kahla, plemenitija, orgličarja in podobne golazni. Da o raznoraznih kopačih, čadonič/špeličke in drugih nižjerangiranih birokratih sploh ne bi.
bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
In kaj ti treba demonstracij??? Vsacmu desničarju en kol v roke-pa mlatit...
hysterical-1.gif

Desničarjev je na svetu 90%. Aja - ti si mislil na politično usmeritev... Jah, tam bo pa že težje. Enkrat ste že moral spizdit v Argentino, boste pa še 1x. Tokrat bo hitrej, ker obstajajo reaktivci.
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.652
113
No sam če desničarji in "desničarji" spizdimo pol ostane ta leva gamad ki že 20let (na 60 podlage) vlada kle
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ampak druge alternative NI!

Jaz bi samo rad, da bi se oblast bala ljudstva....Da nam ne bi podturili vsak drek, ki pride ven iz parlamenta...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Jaz si predstavljam tudi Francosko, Italijansko, Grško varjanto.... da narod opozori nase. Da se ne pustijo nategovat.
Opozorili so nase, dosegli pa niso pravzaprav nič.

Kako pa se Avstrijci odzivajo na podražitve hrane?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
No sam če desničarji in "desničarji" spizdimo pol ostane ta leva gamad ki že 20let (na 60 podlage) vlada kle
smile-1.gif
Lej, gamad je vse, kar se valja in krade po in prek politike že 20 let.
In Ivan sigurno ni alternativa trenutnemu pogrebu.

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.652
113
Sumljiva mi je ta "levičarska" logika.....vsi so isti
wink-1.gif
To se je začel lansirat v zadnjem času...

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Sumljiva mi je ta "levičarska" logika.....vsi so isti
wink-1.gif
To se je začel lansirat v zadnjem času...
To ni "levičarska" logika, temveč zdravorazumska.

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.652
113
ne-ne-1.gif
to vam je levica vkomponirala v mozak.....vsi so isti...................hm bom rekel ta virus apatičnosti....

No če so pa vsi isti....pa nj vladajo isti še po 2012
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.039
5.652
113
Sej vas je malo morje kle gor ki priznate da se vam zarad tega še na volitve ne da.....to pa hoče današnja garnitura