Dovolj je! Čas je za revolucijo!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
KSZ... Moj zadnji komentar v temi, ker se mi ne da vsakemu posebaj pisat:

Dragi bratje v revoluciji, delavski razred, vsi zatirani in obupani, pripadniki majnsin, dolenjci in stajerci, Zajfa.

Vse "revolucionarje" pozivam, da ustanovijo politicno stranko "Slovenija 2025", in pripravijo primeren program, skupaj z realnimi izracuni in dejstvi, kako kanijo oni spremeniti globalne sisteme, javno upravo, socialni in pravni sistem v RS tako, da bo mikro-republika Slovenija dobila vse, kar si oni zelijo.

Nikakor ne smejo pozabiti enotnih, vecjih pokojnin (da jih bodo volili delavci), maksimalne place 1.500 EUR, minimalne pa 1000 EUR, da jih bodo volili sindikalisti in vsi "ce sem jaz nesposoben ne vem, zakaj bi kdo drug imel vec od mene" zafrustriranci, in seveda, znizanje cen prehrambenih artiklov na tiste iz leta 1995, hkrati s harmonizacijo cen bencina s tistimi v Savdski Arabiji.

Prav tako pricakujem predloge kako pre-zaposliti vse tiste, ki so ostali brez sluzbe, bodisi s sistemom javnih del, organizirano migracijo v dele, kjer zaposlitve so - da ne bo tako kot IUVjeve sivilje, ki se niso hotele v Ljubljano vozit - in z prekvalifikacijo delavcev v deficitarne poklice (ali se boje, v poklice za katere se pricakuje, da bodo cez par let deficitarni).

Glede solskega sistema pricakujem sistem obvezne solnine, zavarovane z menico in porostvom zavarovalnice, ki se placuje ob koncu solskega leta, v kolikor student ni opravil vseh obveznosti za vpis v naslednji letnik. Hkrati je, seveda treba uvesti obvezno delovno prakso za tekocim trakom za vse studente.

Takisto bi zelel bi videti nacrt, kako v Sloveniji resiti trenutno problematiko klientelizma ter izgobianja obveznostim, ureditev placilne discipline ter dela na crno, in moznosti za znizanje davcne obveznosti vseh davkoplacevalcev z reorganizacijo poslovanja javne uprave na vseh drzavnih nivojih, ter, predvsem, na nivou obcin. Zelim si tudi nacrta poplacila vseh kreditnih obveznosti RS.

Zelo rad bi tudi program, ki resi problematiko staranja in izumiranja naroda, bodisi s spodbujanjem vecjih druzin (v smislu, da po tretjem otroku mati postane zaposlena za minimalno placo s strani drzave), ali s spodbujanjem priseljevanja "primernih" ljudi (se pravi nic cefurjev, zamorcev, kitajcev ali musliæev.press), ki bodo v naslednjo generacijo rojevali prave Janeze.

In nenazadnje, kako pomagati slovenskemu kmetu, ter drzavi sami, da se bo povecala samozadostnost pri osnivnih zivljenskih dobrinah.

Ko bo tak program, skupaj z sistemom implementacije, ki ne bo ogrozil socialnega miru in financne stabilnosti pripravljen predlagam, da nemudoma - kot izvenparlamentarna stranka - zacnejo z zbiranjem podpisov za referendum o programu (kar, glede na kvaliteto ter podporo sirokega spektra delavcev, kmetov in inteligence verjetno ne bo tezko!).
Ko bo program sprejet seveda pridejo nove volitve, kjer bo "Slovenija 2025" prevzela absolutno vecino, in do leta 2025 uvedla ta program, seveda tako, da ne bomo v tezavah z mednarodno skupnostjo, financnimi igralci svetovnega trga, ter Evropsko Unijo (iz katere bomo, seveda, tako kot iz NATA nemudoma izstopili).

V nestrpnem pricakovanju, za vedno vas,
Evrofil

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dragi moji!

Čas je. Čas je, da se slovenski narod končno zgane in stopi skupaj. Preveč krvi naših prednikov je bilo prelite na slovenskih tleh, ko so se borili za svobodo, dobrobit in blaginjo slovenskega naroda. Dovolj je zatiranja in izkoriščanja slovenskega ljudstva.

Smo sposobni stopiti skupaj in rešiti slovenski narod? Smo dovolj močni v srcih?

Pridi, začni, bodi v prvi vrsti..Si se pripravljen žrtvovat za svoje ideale?

Dobil boš lep spomenik.