Dončič - NBA

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Jaz sm pogledal v zivo 80% tekem od Luke odkar je v NBA. Ti jih še v posnetku nisi 5%

Letos si vstal zjutraj za vse tekme?

Občasno pogledam posnetke "najlepših" potez.

Ni neke poante, da gledaš vsako od 88 tekem pred playoofom, ker se še nadmudrivajo.

Poznavalce pro športa pa itak zanimajo samo stave, morda je 5% res takšnih, ki gleda košarko (neiteligentni).

Ostali pa gledajo oz. spremljajo zaradi stav, isto kot fuzbal.

Že dolgo ga več ne gledam, ampak spremljam zaradi stav.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ja kaj pa je bit 2 ure pokonci ponoc?
Če je pa tekma ob 4 ali kasneje pa grem potem direkt v službo.
Gledam zaradi Luke. Včasih sm Dragica gledal in ga tudi še kdaj.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Letos si vstal zjutraj za vse tekme?

Občasno pogledam posnetke "najlepših" potez.

Ni neke poante, da gledaš vsako od 88 tekem pred playoofom, ker se še nadmudrivajo.

Poznavalce pro športa pa itak zanimajo samo stave, morda je 5% res takšnih, ki gleda košarko (neiteligentni).

Ostali pa gledajo oz. spremljajo zaradi stav, isto kot fuzbal.

Že dolgo ga več ne gledam, ampak spremljam zaradi stav.
Ni poante predvsem spremljat šport in jamrat, da ti ni všeč ter ga spremljat in komentirat še naprej.
Ne bi si mislil, da miljoni gledalcev NBA, NHL, drugih lig in komplet fuzbala spremljajo te športe izključno zaradi stav. Neverjetna številka ljudi, ki stavi, ki jo boš seveda podkrepil z dokazi ali zaprl gofljo. Hvala.

Kakšna seronja.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Dokaj primitivna komunikacija s tvoje strani, ponovno. Posveti se temi in se ne ubadaj z uporabniki, očitno moderacija dopušča žalitve članov.

Profesionalni šport so stave in nič drugega, večina profijev pa je itak narkomanov.

Prej, ko boš razumel za biznis, lažje bo.

Lahko pa seveda gledaš in misliš, da gledaš športno tekmovanje...

Nešporten nateg, poln goljufov, a na ta način se da tudi zaslužiti.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Dokaj primitivna komunikacija s tvoje strani, ponovno. Posveti se temi in se ne ubadaj z uporabniki, očitno moderacija dopušča žalitve članov.

Profesionalni šport so stave in nič drugega, večina profijev pa je itak narkomanov.

Prej, ko boš razumel za biznis, lažje bo.

Lahko pa seveda gledaš in misliš, da gledaš športno tekmovanje...

Nešporten nateg, poln goljufov, a na ta način se da tudi zaslužiti.
Tvoje kozlanje tukaj je žalitev za vse člane tukaj in, ker ti je očitno kozlanje dopuščeno še naprej, ti lahko rečem karkoli želim. Temi se ne morem posvečat zaradi kozlanja uporabnika, ki ga tema čisto nič ne zanima, ampak je tu samo zato, da jo slaboumno uničuje.

Torej tvoje mnenje je, da je šport biznis in nima veze s tekmovanjem, vse je domenjeno, gledajo ga le zadrogiranci, ki so hkrati še na stavah. Zakaj točno potem kozlaš nad dosežki Dončiča, če športa tam itak ni? Če je vse zmenjeno in biznis in enkrat da 12 pik zaradi enih stav, drugič 35 zaradi drugih stav, itd.?

Res mi je žal, da si tako butast, ampak sam s sabo kar lahko shajaš, ostali se te pa izogibajo, kar si tudi že opazil.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007
15. jan 2019
3.459
1.086
113
Tudi jaz ti lahko karkoli rečem oziroma bi ti lahko, ampak s takšnim primitivcem je težko debatirat.

Vedno sta dve plati, ovčji fanatizem (svetovno škodljiv) in nek kritičen pogled, ki zadeve lepo osvetli.

Profesionalni šport je en sam biznis in stavništvo, nič drugega.

Tudi v zahojeni slo

Kaj šele tam, kjer so resni novci v igri

Seveda se to ne nanaša direktno na tekmo s houstnom, ampak za pripombo, da se spregleda, kaj se sploh gleda.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Tudi jaz ti lahko karkoli rečem oziroma bi ti lahko, ampak s takšnim primitivcem je težko debatirat.

Vedno sta dve plati, ovčji fanatizem (svetovno škodljiv) in nek kritičen pogled, ki zadeve lepo osvetli.

Profesionalni šport je en sam biznis in stavništvo, nič drugega.

Tudi v zahojeni slo

Kaj šele tam, kjer so resni novci v igri

Seveda se to ne nanaša direktno na tekmo s houstnom, ampak za pripombo, da se spregleda, kaj se sploh gleda.
Torej lahko mirno zaključiš z udejstvovanjem v tej temi in si odpreš svojo o stavnicah v športu in tam razpredaš dalje. Ne vem zakaj se potem usajaš nad športnimi dosežki, če jih ni, nimajo veze in so prirejeni stavnicam. Kaj te potem matrajo črne kite, pa kg in pripravljenost igralcev in ne vem kaj še vse. Aja, da podjebavaš, saj res.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Ma ne vem. To se nam zdi, praviloma za vecino stvari. Nostalgija al kaj... V jugi je blo bolje, F1 nekdanja je bla boljsa, danasnja muzka je drek... pa se bi lahko. Pa ni ravno res, dalec od tega. Juga je ze bla super za prezivet mladost sam danes je ostalo vecinoma bolje. Isto danasnja formula zlicka nekdanjo v prafaktor. LD ze zdaj cuda dela, sam da ga zdravje sluzi pa bo se naredu tolk, da bojo kite sam utihlne. Vse kaze na to, nism zdej neki, da forsiram pa trmoglavim. Kazalci so taki, kot vidm, cist upraviceno. Je vsaj kaj merit, ne samo dolzina...

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
če mi rata - pogledam prenos v živo... najraje kaksen prenos preko neta in potem stream na TV
če mi ne rata - pogledam zjutraj ob kofetu Lukove highlightse.. od Gorana če ga kje pohvalijo, Čančarja preletim na rtvslo

da bi pa posnetek tekme gledal - to mi pa ne sede..

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Jst si pa pogledam (ce ne vem rezultata). Sicer vedno manj, samo je prav fajn k timeoute, pavze preskocs. Podobno blo letos s F1. Parkrat sem bil zunej in ce nism vedu kdo je zmagu sem tko pol pogledal. Brez problema.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in ncnifrej

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
Jst si pa pogledam (ce ne vem rezultata). Sicer vedno manj, samo je prav fajn k timeoute, pavze preskocs. Podobno blo letos s F1. Parkrat sem bil zunej in ce nism vedu kdo je zmagu sem tko pol pogledal. Brez problema.
odklop se od Alterja - k ti bomo rezultate sem začel pisat :p

reklame so mi pa ameriške prov zanimive... hamburgerji, ocvrt piščanec pa veliki avti.. prov osvežujoče drugačno od našega Ariela, zobnega kariesa in "po hooofer ceni" :p

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji