Houston? Po moje bo še ena izgubljena sezona, kjer bodo pustili Hardnu solirati do konca, da ga bodo lahko dobro prodali.A nisi ti zapustil foruma? Najprej Karl Ejravec, zdej še ti... buh pumagi.
Takoj po novem letu imamo tekmo Mavericks : Heats.
PS: Kaj mislite, da bo letos s Houstonom?
Bi jim brez težav pariral že z lansko pripravljenostjo, kaj šele, če bi tisto nadgradil. Tako pa se je žal čisto zapustil, ima preveč kg, slaba pripravljenost in tole je rezultat. Sicer mi ni jasno kako je lahko tako nespameten, ampak upam, da mu je to lekcija. V celi sezoni ne bo prišel niti na lanski konstantni nivo. Če pa se je že zadovoljil s tem kar je dosegel in milijoni in bo sedaj "lako čemo" naprej, ga bodo pa pojedli.Baje da ne bo dobil nagrade MVP, ampak MIP
Jaz sedaj ponovno pravim, da ne more parirati črnim kitam. Preprosto ni fizično pripravljen.
Po igrišču se sprehaja, ne dohaja, ne igra obrambe, vse skupaj zgleda res žalostno. Pa da bi še vsaj kako trojko zadel kot je lani, že dve tekmi+ ni zadel trojke.
Če jih še Miami pokne, potem so v krizi.
Škoda, da mediji tako pumpajo Dončića (mamo, prijatlco itd.), v ozadju pa Dragić niza krasne predstave in ima mir.
Fant se naj spravi v roke, v telovadnico, natrenirat, uredit prehrano... v dveh mesecih je lahko raketa, tako pa bo še kakšno poškodbo staknil.
Čas velikih dinastij je s capom konec oz. so veliko bolj narazen.Se pa tudi vse bolj zdi, da je NBA podoben slo nogometni ligi vsak lahko premaga vsakogar...
ampak je prinašal prstane domov
Donke car Izjebo crne kite skroz...