Dončič - NBA

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
A nisi ti zapustil foruma? Najprej Karl Ejravec, zdej še ti... buh pumagi.

Takoj po novem letu imamo tekmo Mavericks : Heats. :)

PS: Kaj mislite, da bo letos s Houstonom?
Houston? Po moje bo še ena izgubljena sezona, kjer bodo pustili Hardnu solirati do konca, da ga bodo lahko dobro prodali.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Slabo v vseh pogledih. Z razdalje je zelo zelo slab trenutno in se vidi kako mu gre to na živce. Nasprotniki lahko koncentrirajo obrambo bližje košu, kjer mu je potem še težje. Ne pomaga, da so hladni tudi ostali v ekipi in grešijo mete.

Je pa vsem jasno, da je to problem trenutno in po tekmi je Dončič na svojo željo šel nazaj na igrišče trenirat predvsem met iz razdalje.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Baje da ne bo dobil nagrade MVP, ampak MIP :)

Jaz sedaj ponovno pravim, da ne more parirati črnim kitam. Preprosto ni fizično pripravljen.

Po igrišču se sprehaja, ne dohaja, ne igra obrambe, vse skupaj zgleda res žalostno. Pa da bi še vsaj kako trojko zadel kot je lani, že dve tekmi+ ni zadel trojke.

Če jih še Miami pokne, potem so v krizi.

Škoda, da mediji tako pumpajo Dončića (mamo, prijatlco itd.), v ozadju pa Dragić niza krasne predstave in ima mir.

Fant se naj spravi v roke, v telovadnico, natrenirat, uredit prehrano... v dveh mesecih je lahko raketa, tako pa bo še kakšno poškodbo staknil.

• Haha
Reactions: BornSkeptic

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Baje da ne bo dobil nagrade MVP, ampak MIP :)

Jaz sedaj ponovno pravim, da ne more parirati črnim kitam. Preprosto ni fizično pripravljen.

Po igrišču se sprehaja, ne dohaja, ne igra obrambe, vse skupaj zgleda res žalostno. Pa da bi še vsaj kako trojko zadel kot je lani, že dve tekmi+ ni zadel trojke.

Če jih še Miami pokne, potem so v krizi.

Škoda, da mediji tako pumpajo Dončića (mamo, prijatlco itd.), v ozadju pa Dragić niza krasne predstave in ima mir.

Fant se naj spravi v roke, v telovadnico, natrenirat, uredit prehrano... v dveh mesecih je lahko raketa, tako pa bo še kakšno poškodbo staknil.
Bi jim brez težav pariral že z lansko pripravljenostjo, kaj šele, če bi tisto nadgradil. Tako pa se je žal čisto zapustil, ima preveč kg, slaba pripravljenost in tole je rezultat. Sicer mi ni jasno kako je lahko tako nespameten, ampak upam, da mu je to lekcija. V celi sezoni ne bo prišel niti na lanski konstantni nivo. Če pa se je že zadovoljil s tem kar je dosegel in milijoni in bo sedaj "lako čemo" naprej, ga bodo pa pojedli.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.448
811
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Tudi Jordan je imel kdaj pa kdaj slab večer :gorjaca:

UP959171.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Ss304

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Dirk Nowitzki, legenda, je bil v svoji 20 letni karieri pri Dallasu 38x najboljši v številu točk, asistenc in skokov... Luka je to izenačil... v svoji karieri pri Dallasu...

• Wow
Reactions: BornSkeptic