Dallas ima porazno obrambo. Visoki igralci Dallasa so porazni. LA jih je preskočil kak da bi bili prvi razred. Nevem komu se je zdela dobra ideja kupit invalida za 150 mil.Nisem gledal tekme, samo statistiko vidim in tale posnetek.
Če govorimo o doseženih koših, je Dončić presegel Lebrona, tu ni dileme.
Je pa zadeva postala nabijaška, ker samo nabijajo, koliko košev, trojčkov, dvojčkov itd... samo pike nabijajo.
138 košev da nasipajo na tekmi, kaj obramba se ne igra več?...
Nobenga naslova ne najdem u superiornosti Dončića na tekmi?
povzetek na uradni strani
zadeva je mimo, da vidimo, kaj bo v nedeljo, ko se bo napapcal pri mami te dni
Luka Dončić je imel kljub 27 točkam nov neprepričljiv večer (dodal jim je 7 podaj in 4 skoke), pri čemer ni jasno, ali so nasprotne obrambe našle način, kako lahko nekoliko omejijo njegovo igro, ali pa le ne dosega velikih pričakovanj po minuli odlični sezoni. V obrambi je pokrival svojega idola iz otroštva, James je po pričakovanjih svojemu nasledniku pokazal nekaj lepih potez. A tudi Dončićeva obramba ni bila od muh, v boju z najboljšimi igralci je napredoval, tudi sam je menil, da "nisem odigral tako slabo".
ko črne pogledaš, se teorija podretisti, ki smo resno igrali košarko, vemo kako sprememba telesne teže ali mišične mase lahko vplivata na sam met, se mi zdi, da sami pomočniki trenerja vedo kaj delajo z Dončićem
ko črne pogledaš, se teorija podre
po moje ni takega vpliva, lažje mečene bo držalo, tudi za rumene isto velja, ali trdiš , da nekdo z 95kg ohrani isti met kot potem ko jih ima 105 kg in večjo mišično maso kot prej
po moje ni takega vpliva, lažje meče
pri dončiču govorimo kontra, -15kg
da bo kita...
ti pa navajaš stare gostilniške zgodbese mi je zdelo, da nimaš pojma
ti pa navajaš stare gostilniške zgodbe
v nba si igral?
ti verjamem, ne pa glede kiteigral sem košarko 14 let, na veliko višjem nivoju kot ti
Tvoje onaniranje na črne kite postaja že pošteno nadležno.ti verjamem, ne pa glede kite