sem poskušal nekaj včeraj gledat, pa ne morem ob vseh teh reklamah.
a to vi normalno prebavljate al gledate kje drugje? to je res nemogoče za gledat.
Ne gledam vec. Ce ze, highlights al pa zamik pa na forward knofu kampiram.
"V obrambi moramo enostavno nekaj narediti, tako ne gre več naprej," je po tekmi, na kateri so vpisali še peti poraz na zadnjih šestih obračunih, z glavo zmajeval Dončić. Slovenski superzvezdnik je sicer svoj obup, nemoč in tudi jezo tokrat sprostil kar med tekmo, saj so kamere ujele neobičajen prizor, kako se je med eno izmed minut odmora sredi tretje četrtine znesel nad plastenko z vodo. Tudi takšnemu profesionalcu, kot je Luka, je očitno serija porazov prišla do živega.
Več na: https://www.zurnal24.si/sport/kosar...osezkom-med-tekmo-vseeno-norel-od-besa-420451 - www.zurnal24.si
kakšen rekord?Luka izenačil novi rekord! Res je klasa. Popeljal je pa tudi Dallas do nove zmage kar je res pomembno.
Vrhunsko ni kaj bolana statistika, ker budale to vodijo, igrači nabijajo osebno statistiko...5 zaporednih trojnih dvojčkov z najmanj 30 pikami - to še jaz vem, ki mi dol visi za Luko D.
Da žogo ujameš ko prileti proti tebi... ker pač tam stojiš in ne ker skočiš do roba table... to bi bil skok... torej lovilec žog mora biti precej skočna oseba al pa jasnovidec, kam se bo odbila...Ali ti veš, kaj pomeni skok in kaj asistenca?
Da žogo ujameš ko prileti proti tebi... ker pač tam stojiš in ne ker skočiš do roba table... to bi bil skok... torej lovilec žog mora biti precej skočna oseba al pa jasnovidec, kam se bo odbila...
Asistenca pa je, ko podaš na zicer koš/kuc... in ne kot podaš nekomu ki stoji za črto pa potem zadene trojko...
Bolano vodenje te osebne statistike