Dončič - NBA

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jason Kidd bi moral predvsem začeti coachati Luko. Preveč ima status zvezdnika. Model je se vedno mlad, rabi smer. S prihodom Kyria se toliko bolj vidi slab attitude, ki slabo vpliva na ekipo. Premajhen effort v obrambi ali premalo kondicije. Oboje je nedopustno. Prepočasna igra v napadu. Počasna halfcourt igra je uporabna na določenih tekmah v določenih trenutkih. Ne pa SKOZ. Tekma s Kyrijem brez Luke proti clippersom je bila fenomenalna. (Mislim da je bila ta). Ogromno gibanja, podaj, veliko bolj motivirani soigralci… Ne vem. Lukata mam rad, ampak tudi on ima svoje muhe in nekdo bi mu moral reci svoje. Največja težava prihoda Kyrija se je izkazala zaenkrat, da Luka ne fita se dost dobro.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Decko ima od oka 350 mio USD zagotovljenih v naslednjih 3 letih. Lahko tudi vec. Seveda bo imel status zvezdnika. Ekipa se gradi okoli njega in ne obratno. Je prva violina in prav je tako, povsem zasluženo. Trenutno obnašanje je posledica spremembe miselnosti, kako mora nastopati na igrišču. Ko ne bo vec performanca, potem lahko delas drastične spremembe, ne pa zdaj, ko dosega tretijno, cetrtino kosev svoje ekipe.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
So mi znane zadeve. Ampak Luka fizično ni v idealni formi. Predzadnjo tekmo ke komaj oddihal do konca. In tole konstantno jamranje sodnikom, ko se ostali štirje borijo v obrambi z enim igralcem manj, je treba nehati. Od vseh igralcev najbolj jamra, zaradi tega pa trpi ekipa v obrambi, pliš energija in effort jim padeta. naj jamra med tekom nazaj. Ali med pavzo.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Sicer ga res konstantno tepejo a gre meni tudi to stalno lajanje v sodnike na jetre. Ko je dal sodnik odločitev se ne bo spremenila in đabe zgubljati energijo. Kidd je lansko leto, ko je prišel to tudi govoril. Sedaj je pa kar tiho.

• Všeč mi je
Reactions: ynos

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
So mi znane zadeve. Ampak Luka fizično ni v idealni formi. Predzadnjo tekmo ke komaj oddihal do konca. In tole konstantno jamranje sodnikom, ko se ostali štirje borijo v obrambi z enim igralcem manj, je treba nehati. Od vseh igralcev najbolj jamra, zaradi tega pa trpi ekipa v obrambi, pliš energija in effort jim padeta. naj jamra med tekom nazaj. Ali med pavzo.

Verjetno ti je jasno, da je zadaj cel ustroj zadaj glede njegove kondicije, prehrane, psiholoskega urjenja, varnosti ipd. Navdušen nad poznavanjem in razumevanje vsega kar se dogaja okoli Luke :) se vprasam, ce vcasih ves vec kot sami profiji, ki imajo letno vec sto tisoč dolarjev plače iz tega naslova.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.747
1.543
113
Emona / Carnium
Verjetno ti je jasno, da je zadaj cel ustroj zadaj glede njegove kondicije, prehrane, psiholoskega urjenja, varnosti ipd. Navdušen nad poznavanjem in razumevanje vsega kar se dogaja okoli Luke :) se vprasam, ce vcasih ves vec kot sami profiji, ki imajo letno vec sto tisoč dolarjev plače iz tega naslova.
To je vse res...od oka. Sej spije zjutri šejk pa to...ampak ćevapi so še vedno ćevapi. Ni to Đoković mentaliteta...zakaj? Poglej starše, družino,...in potem ugotoviš, da niso problem niti ćevapi, niti Đejson Kid...niti ni rešitev, da mu nekdo "teži". Slednje ni rešitev predvsem zaradi ROI, yes :). Money first, ask questions l8r.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Spremljam ljubiteljsko Cubana. Ni to nekdo, ki bi delal nepremišljene korakse, se manj zavaroval svojo investicije in ime. Vsaj tako ga jaz vidim. Lahko pa da ga bo stati Doncic unicil :)

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93

Dallasova klop igra preveč toplo hladno...
Kdaj se je pa Irving poškodoval, da ni igral?

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.013
836
113

Dallasova klop igra preveč toplo hladno...
Kdaj se je pa Irving poškodoval, da ni igral?
Špara se za Lebrona in Allstars :p

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93

S takšnimi kiksi v igri, bo Dallas težko videl končnico. In upam, da bo Kidd spregledal, da brez obrambe tudi zmag ne bo.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in gr69

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Zaradi tega se nebi sekiral. Razen če je že začel sestavljati ekipo iz svojih otrok, vsi od različnih mater :)