Dončič - NBA

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93
Zanjga osebno je bolje, če čimprej zaključijo sezono.
Dec si mora sanirati poškodbe, ker drugače bo naslednja leta čedalje več na bolniški.
Ko bo na dopustu pa naj razmišlja se o menjavi ekipe, če ne bo pravih okrepitev naslednje leto.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.013
836
113
zanimiv bi blo vedet kako so tele pogodbe sestavljene.. bi pričakoval, da so "bullet proof" - a vseeno se potem bere "igralec izsilil svoj odhod" (kyrie, harden, durant).. najbrž obojestransko - če ekipa nekaj ne - potem igralec nekaj lahko

Kopitar mislm da jo ima, da lahko po XY letih zahteva odhod.. ekipa ga pa lahko trejda samo v mostvo, ki ga on odobri..

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Donćiču lahko predolgi dopust prej škodi kot koristi. Na kg ...
Sicer pa, gre za njegovo življenje in kariero. Načeloma je dosegel že dovolj, da bi ob pametnih naložbah in nekaj malega dela lahko dovolj udobno preživel do smrti.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Ni nobene panike, če ne pridejo v playoff. Bo imel več časa za priprave na

2023 FIBA Basketball World Cup
Fri, Aug 25, 2023 – Sun, Sep 10, 2023

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93

Zgleda, da je za Dallas sezona že pri koncu. Kar sploh ni slabo, če se bodo znali pogovoriti in pripeljati še manjkajoče člene (igralce, ki znajo igrati obrambo ter nekoga, ki bo kraljeval pod obročema). Luka pa obvezno delati na metu.
Lahko se pa naredi ravno obratno... še tisto malo, kar je dobrega proda in okoli Luke postavi igralce, ki tudi v Olimpiji ne bi igrali. Glede na poteze Dallasa sploh ni nemogoča možnost. Vprašanje je tudi, kakšno je vzdušje v slačilnici in ali bo Luka tudi pogojeval predčasen odhod, seveda, če mu to pogodba omogoča...

Tako, da upam na finale Dragič : Čančar (Milwaukee : Denver)..

• Všeč mi je

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.013
836
113

upam, da ga bodo žaljivke spodbudile , da tvoja trditev ne bo obveljala...
vidm, da ste me al mal narobe razumel - alpa sem čudno napisal..

fantu privoscim vse najbolje.. in kapo dol za narejeno in doseženo... veselje pogledat hajlajtse, kar nekaj noci preživel tudi pred TV..

bi pa pricakoval, da v profesionalnem sportu na tako visokem (organizacijsko / financno / industrijsko) nivoju obstajajo ljudje katerih naloga je, da mlade zvezdnike kontrolirajo in drzijo na neki pravi poti.. donciceve kile so v primerjavi z Morantovim poziranjem s pistolami se najmanjs problem..

• Všeč mi je

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Do neke mere se da pomagati, ko se nabere vsega pa lahko tudi poči. Primerov nešteto v svetu športa.
Luka pa je na koncu koncev človek in težave vplivajo nanj. Ker pa rad počne kar počne se nekako ni za bati, da bo padel v depro, čevape in pivo.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.395
1.399
113
Primitivni Američani, kjer bo počasi resnično debelih več kot suhih so glih pravi, da Dončiču rečejo, da je debel.

• Všeč mi je
Reactions: Car