Dončič - NBA

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Dallas nima več česa dati, to je večji problem, oni so že zdaj čez salary cap, pa so dali dva člana prve peterke. Tudi vse prve picke na draftu so dali do 2026 ali celo 2027, tako da je tu večji problem, nekako nimajo več česa ponuditi. Ayton je pod obročem kralj, je še precej mlad, mislim da ni ekipe ki si ga ne bi želela.

shift

Guru
20. jul 2007
9.886
2.274
113
za šankom
Dallas nima več česa dati, to je večji problem, oni so že zdaj čez salary cap, pa so dali dva člana prve peterke. Tudi vse prve picke na draftu so dali do 2026 ali celo 2027, tako da je tu večji problem, nekako nimajo več česa ponuditi. Ayton je pod obročem kralj, je še precej mlad, mislim da ni ekipe ki si ga ne bi želela.

imajo še 4 first round picke, to je kar močno izhodišče, lahko še vedno Wooda trejdajo do konca sezone, več kot dovolj za centra 20/5/5, če so že šli čez luksuzni davek, mislim, da v tem primeru ni problem še 20mio $, večje vprašanje je ali bo kyrie želel čez 6 mesecev podaljšati pogodbo, podaljšal pa jo bo le v primeru konkurenčne ekipe

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Sej porzingisa je tud, pa se ni izšlo. Mislim, da je itak odvisno kako se igralci potem pokonektajo, na papirju lahko nekaj izgleda izjemno slabo (Butler v Miamiju), pa se potem izkaže za super, ali pa na začetku izgleda super (Porzingis in Luka), pa potem ni kemije.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
V paketu so dobili tudi dirty Morrisona, to bo še zanimivo.
Na njega sem čisto pozabil, nista enkrat predlani z Lukom pošteno poknila? Je pa igralec, ki je lahko del taktike, kako na igrišču ščitiš taglavnega, kot so nekoč v NHL-u bili enforceri... hoče kdo kaj provocirati ali poškodovati glavno zvezdo, enforcer to v kali zatre ali pa mu trojno jebe mater, če se že zgodi, večina jih potem dvakrat premisli ali bo še odrival Luko. Da se glavna zvezda lahko v miru posveti temu, kar se od njega pričakuje, torej vleče ekipo z čim manj motečimi faktorji. Sicer na igrišču pomoje ne bo nekaj od njega, letos je še posebej slab (zato upam da je vsaj poceni), še enforcer več ni kot je nekoč bil, mislim da je lani (ali predlani?) Jokića nekaj provociral, odrival, pa ga je Jokara gladko spravil v bolnico...

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Sunsi bodo huda ekipa. So pa šli all-in... do 2028 brez prvega picka na draftu. V naslednjem desetletju bodo pa spet tankali.

Westbrook tipični igralec za osebno statistiko, še vse ekipe so se po njegovem odhodu pobrale. Če so dobili Russla so dejansko naredili top deal.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Edino kdo bo zdej "busdriver" v Sunsih. Bo to sedaj ekipa KDja za katerega je Barkley že imel kaj povedati okoli tega.
Devin Booker ni še nič kaj osvojil pa tudi ni tak igralec kot KD po statsih. Bo sedaj druga violina? Ayton je že tako nezadovoljen in je hotel stran (lahko, da bo sedaj drugače). Po mojem bo ista zgodba kot v Dallasu. Kako bo to skupaj funkcioniralo.