Dončič - NBA

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.154
2.471
113
Na “TV pravice”:

Vsi pozabljate, da je srčika sedanje, no recimo temu “težava”, da je pred leti AKOS dovolil ProPlus umik iz ozr. obvezo oddajanja po zemeljskih oddajnikih in jim obenem priznala status “pomembnega za prebivalstvo”, ter s tem omogočila izsiljevanje, da se pojavlja v osnovni shemi CATV ozr IPTV.
Ker če bi ostali kot “obvezni po luftu” z lahkoto izpolnijo zahtevo, da pokrijejo 75% prebivalstva “brezplačno”.
Je pa res, da je treba določene zakone zaradi sprememb v tehnologijah prevetriti.
ProPlus ni Sport klub pri predvajanju - zadaj lastniško že. In sedaj ko je bilo svetovno odbojka in evropsko košarka so ravno zato dali slovenske tekme na POP/A kanal in so rešili problem procenta.

Ta novi "odlok" sploh ne pomeni, da bo RTV prenašala karkoli oz. morala kupovat od Sport kluba pravice, gre za to, da morajo omogočit % gledanosti skozi kabelska omrežja in tam so do sedaj bili v "vojni" z A1 in Telekomom, ki so ju na račun lastniških povezav s Telemachom izsiljevali s precej višjo ceno kot jo je plačeval Telemach.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Evo Lebrončića v novem špilu NBA, celo v napovedniku.

1663353343538.png

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Torej enako kot tvoji komentarji. Ni kaj za videt, mučenje tipkovnice, filanje statistike-komentarjev.
Tako je, ne moreš pričakovat kvalitetnega komentarja na mizerno žoganje.

Sem pa kar točno napovedal, kaj bo na EP, da bo naš grobar in pušiona.

Zaradi egoizma smo pušnili, verjetno v ozadju tudi pijančevanje in balkanski odnos.

Lako ćemo mi ...

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Čudno, da se danes nabijaček snecer ni oglasil...
137 pik na tekmi?

Košarka al kak drug šport. Nabijanje statistike, kolko pa je model vreden pa smo videli na tekmi z Bosno.

Kot sem rekel in nisem se zmotil, grobar naše repke, egoist Dončić.

15. jan 2019
3.459
1.086
113

primer naše vrhunske športnice, kjer so sami superlativi ... in nimam pripomb nobenih

pol pa imamo spet takšne, ki so dobri, ali malo bolje, pa jih mediji kujejo v nebesa, ker se živi od njih

precenjeni, in takšen je Dončić, a dokler novec prinaša, je gut

v NBA še ni naredil nič

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic