Men se je njegov fotr zameril takrat, ko je Luka odhajal v NBA in sta se Luka in njegova mama že konkretno dogovarjala z ekipami kam bo šel, v ozadju pa se je fotr šel svoje računice in je z nekim njegovim srbskim sorodnikom menedžerjem planiral kako ga bo spravil v neko drugo ekipo, brez da bi Luka sploh kaj vedel o tem. Skratka mutna posla se je šel mimo Luke in njegove skrbnice mame, na srečo se mu je vse izjalovilo.
Glede na to kako je Luka govoril lepo o njegovi babici in matki, se mi zdi čudno, da se je Luka tko spremenil. Ampak to so njihove familiarne zadeve... mene moti samo ta njegov fotr, ki se pomoje trudi okoristit na račun Luke...tipično po srbsko.
Neglede na jetset njegove mtke, ji je treba priznat da je dobro poskrbela za mulca, da je bil ves čas v pravih rokah.
Za Luko pa se mi mal dozdeva, da bi lahko postal aroganten in prevzet košarkaš...ker na začetku ga je krasila njegova skromnost v kombinaciji s tekmovalnostjo in uživanjem v igri. Zdaj pa počasi postaja nadut, zmeraj bolj bo ven seka njegov balkanski temperament...in na dolgi rok se s tem oddaljuje od slovesa svojih idolov Lebrona in Kobeja, ki sta znana po prizemljenosti kljub njunemu statusu. Američanom je bil ravno zaradi tega Luka zelo všeč.
EDIT: šele zdaj sem prebral tole o Piksiju in o Lukovi mtki... zdaj mi je bolj jasno zakaj hoče Luka prevzet nazaj svojo blagovno znamko... Piksija poznam izpred 20 let, ko je imel samo slaščičarno v centru Lj...in že takrat je bil sluzav mutibarič. Do danes vidim, da si je nabral že kar nekaj masla na glavi. Od takega tipa kot je Piksi samo daleč stran