Dončič - NBA

mistique

Guru
16. jun 2009
13.751
1.544
113
Emona / Carnium
Mama ni tako butasta kot jo zelijo nekateri prikazati. Dejansko je uspela malega Doncica odbraniti pred disfunkcionalnim ocetom in obdrzala finance izven njegovih prstov. V vsakem primeru there is more to the story. Mama pa zagotovo ni out. Se pa cisti stare zgodbe in takrat sprejete odlocitve. To je pac biznis, ki je ziva stvar. Poteka optimizacija in centralizacija assetov :)
:zmaga:

Oakey

Majstr
3. feb 2016
864
503
93
Fotr mi je cisto srbsko anti. Upam da ni luka podedoval prevec te krvi po njem…

Men se je njegov fotr zameril takrat, ko je Luka odhajal v NBA in sta se Luka in njegova mama že konkretno dogovarjala z ekipami kam bo šel, v ozadju pa se je fotr šel svoje računice in je z nekim njegovim srbskim sorodnikom menedžerjem planiral kako ga bo spravil v neko drugo ekipo, brez da bi Luka sploh kaj vedel o tem. Skratka mutna posla se je šel mimo Luke in njegove skrbnice mame, na srečo se mu je vse izjalovilo.
Glede na to kako je Luka govoril lepo o njegovi babici in matki, se mi zdi čudno, da se je Luka tko spremenil. Ampak to so njihove familiarne zadeve... mene moti samo ta njegov fotr, ki se pomoje trudi okoristit na račun Luke...tipično po srbsko.
Neglede na jetset njegove mtke, ji je treba priznat da je dobro poskrbela za mulca, da je bil ves čas v pravih rokah.
Za Luko pa se mi mal dozdeva, da bi lahko postal aroganten in prevzet košarkaš...ker na začetku ga je krasila njegova skromnost v kombinaciji s tekmovalnostjo in uživanjem v igri. Zdaj pa počasi postaja nadut, zmeraj bolj bo ven seka njegov balkanski temperament...in na dolgi rok se s tem oddaljuje od slovesa svojih idolov Lebrona in Kobeja, ki sta znana po prizemljenosti kljub njunemu statusu. Američanom je bil ravno zaradi tega Luka zelo všeč.

EDIT: šele zdaj sem prebral tole o Piksiju in o Lukovi mtki... zdaj mi je bolj jasno zakaj hoče Luka prevzet nazaj svojo blagovno znamko... Piksija poznam izpred 20 let, ko je imel samo slaščičarno v centru Lj...in že takrat je bil sluzav mutibarič. Do danes vidim, da si je nabral že kar nekaj masla na glavi. Od takega tipa kot je Piksi samo daleč stran

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
Men se je njegov fotr zameril takrat, ko je Luka odhajal v NBA in sta se Luka in njegova mama že konkretno dogovarjala z ekipami kam bo šel, v ozadju pa se je fotr šel svoje računice in je z nekim njegovim srbskim sorodnikom menedžerjem planiral kako ga bo spravil v neko drugo ekipo, brez da bi Luka sploh kaj vedel o tem. Skratka mutna posla se je šel mimo Luke in njegove skrbnice mame, na srečo se mu je vse izjalovilo.
Glede na to kako je Luka govoril lepo o njegovi babici in matki, se mi zdi čudno, da se je Luka tko spremenil. Ampak to so njihove familiarne zadeve... mene moti samo ta njegov fotr, ki se pomoje trudi okoristit na račun Luke...tipično po srbsko.
Neglede na jetset njegove mtke, ji je treba priznat da je dobro poskrbela za mulca, da je bil ves čas v pravih rokah.
Za Luko pa se mi mal dozdeva, da bi lahko postal aroganten in prevzet košarkaš...ker na začetku ga je krasila njegova skromnost v kombinaciji s tekmovalnostjo in uživanjem v igri. Zdaj pa počasi postaja nadut, zmeraj bolj bo ven seka njegov balkanski temperament...in na dolgi rok se s tem oddaljuje od slovesa svojih idolov Lebrona in Kobeja, ki sta znana po prizemljenosti kljub njunemu statusu. Američanom je bil ravno zaradi tega Luka zelo všeč.

EDIT: šele zdaj sem prebral tole o Piksiju in o Lukovi mtki... zdaj mi je bolj jasno zakaj hoče Luka prevzet nazaj svojo blagovno znamko... Piksija poznam izpred 20 let, ko je imel samo slaščičarno v centru Lj...in že takrat je bil sluzav mutibarič. Do danes vidim, da si je nabral že kar nekaj masla na glavi. Od takega tipa kot je Piksi samo daleč stran
Ne razumem od kod vam vsi ti srbi ? A ni njegov foter rojen v SLO ? :)
Edit: Torej koliko generacij mora pretečt, da postaneš "slovenec" ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Odvisno od mešanja krvi/genov, če prevladuje srbska kri, je pač srb. Nacionalnost ne spremeni biološkega zapisa.

Saj ga pa ja vidiš, klasični srbin, tako s postavo kot z obnašanjem.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
Odvisno od mešanja krvi/genov, če prevladuje srbska kri, je pač srb. Nacionalnost ne spremeni biološkega zapisa.

Saj ga pa ja vidiš, klasični srbin, tako s postavo kot z obnašanjem.
Meni je po izgledu čisti janez. Obnašanje pa ... nebom komentiral.

Sicer pa ja... okoristit se bodo poskušali čisto vsi.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Luka je značajsko kar precej po fotru (žal), ga pa rešuje/nazaj drži leta vzgoje mame. Neka kombinacija, kjer upaš, da sčasom ne prevlada fotr, ker bo mali zabredel in nikoli dosegel potenciala (pa ne, da ga zaradi mene more, je njegovo življenje in ima denarja že sedaj dovolj, kaj šele bo).

Kar se pravic do premoženja in upravljanja tiče, pa je polnoleten in bi pravice moral imeti on. Dokler ni bil, je seveda za vse skrbela mama, potem je počasi prevzela Lukova ekipa in on sam, sedaj pa to urejajo še formalno. V igri je enormno denarja in ni lahko žonglirati med vsemi apetiti družine/prijateljev/znancev/tujcev okoli sebe.

Sicer ne poznam zadev, priznam da me niti ne zanima, kaj imajo oni med sabo (mislim, da se tudi javnost ne bi rabila s tem ukvarjat, ker to je med njimi) a takole na prvi vtis...Lukatova mama meni deluje vse drugo kot 'devica Marija'.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Mali je veliko uspešnejši kot obadva stara zafuranca, tega se zaveda in noče da ga zhebeta, kot sta se medsebojno. Noče več kontrole starih. Enako je Tim Gajser naredil z preveč posesivnim in faušljivim fotrom...

Če je foter tak slab, kako to da ima Luka stike z njim?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Foter je lahko slab do mame, sebe in okolice, vseeno pa super do sina. Poleg tega pa je luka še vedno mladič.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Dokler lahko opazujemo celo tretjo generacijo njihovih potomcev, ki še vedno suvereno tolčejo debeli Ł in s solzami v očeh poslušajo šumadijske trobente kot bi se lačni volki sexali po Šarplanini - je torej jasno, da morda niti tisoč let ne bo dovolj za udomačitev klasičnega balkanca. Naj torej ostane na svojem balkanu, ko ga j.ebe.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in BornSkeptic

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.196
113
www.adriamedia.si
A to bo spet samo na telemach prenos? Al je nacionalka ze uspela “uveljavit svoje pravice”?

Lastniki porvic si že manje roke, kako bodo oželi RTV. Al pa ne bomo gledali nič nikjer, ker ne bodo imeli denarja za kupit.
Ker da sem jaz lastnik pravic za tak dogodek in vem za ta predpis, lahko postavim noro ceno, ker vem, da jo bodo morali plačat.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.476
5.007
113
Če kdo, potem bi že doslej lahko RTV bolj ali manj pokupila vse te pravice, ker bi imela vsaj enake prihodke od reklam in še dodatno injekcijo preko naročnine.
Težava nastane, ker se sedaj pravice prodajajo za celo regijo in en ponudnik potem prodaja na več trgih. Naši vladajoči bi morali do EU komisije in tako prakso vsaj znotraj EU preprečiti. Res pa je, da je to malo bolj zahtevno kot spisati nek zakon za našo vas.

15. jan 2019
3.459
1.086
113

Lastniki porvic si že manje roke, kako bodo oželi RTV. Al pa ne bomo gledali nič nikjer, ker ne bodo imeli denarja za kupit.
Ker da sem jaz lastnik pravic za tak dogodek in vem za ta predpis, lahko postavim noro ceno, ker vem, da jo bodo morali plačat.
Neke logike sicer, da je v nacionalnem interesu neka stavniška dejavnost in samopromocija igralcev...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.690
113
Mama ni tako butasta kot jo zelijo nekateri prikazati. Dejansko je uspela malega Doncica odbraniti pred disfunkcionalnim ocetom in obdrzala finance izven njegovih prstov. ....
In finance dala v druge prste
Požeg, ki ga kličejo tudi Piksi, naj bi med romanco s Poterbinovo postal 40-odstotni lastnik podjetja in znamke Luka Dončić 77. Začarana od ljubezni naj bi ona del lastništva na Požega prenesla lanskega oktobra, kmalu po olimpijskih igrah.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.570
2.614
113
še v SLO - ampak komaj
Na “TV pravice”:

Vsi pozabljate, da je srčika sedanje, no recimo temu “težava”, da je pred leti AKOS dovolil ProPlus umik iz ozr. obvezo oddajanja po zemeljskih oddajnikih in jim obenem priznala status “pomembnega za prebivalstvo”, ter s tem omogočila izsiljevanje, da se pojavlja v osnovni shemi CATV ozr IPTV.
Ker če bi ostali kot “obvezni po luftu” z lahkoto izpolnijo zahtevo, da pokrijejo 75% prebivalstva “brezplačno”.
Je pa res, da je treba določene zakone zaradi sprememb v tehnologijah prevetriti.

• Všeč mi je
Reactions: 8888