Boljši. Vidiš kaj se dogaja, kontrolo maš nad vročino. Ni problemov ko ti peleti zaštrajkajo pa ti zadimi.
Kaj se mene tiče po prvi pici nisem več pogrešal več peletov
če si govoril za peki papir je pa isti rezultat. Ker v krušni peči (če govorimo za klasično slovensko) itak nimaš spodaj take vročine. Razen če kuriš ko budala celo dopoldne. To pa se vsaj meni ne lubi, pa še v tem primeru je za potratno potico prevroče, ki more obvezno takrat not ko se peč kuri.
Kaj se mene tiče po prvi pici nisem več pogrešal več peletov
če si govoril za peki papir je pa isti rezultat. Ker v krušni peči (če govorimo za klasično slovensko) itak nimaš spodaj take vročine. Razen če kuriš ko budala celo dopoldne. To pa se vsaj meni ne lubi, pa še v tem primeru je za potratno potico prevroče, ki more obvezno takrat not ko se peč kuri.