Kaj naredite, če morate na zelo dolgo pot (1000+ km)? Se nažerete red bullov? (kar verjetno ni ravno dobro ko kofein popusti) Jeste energijske ploščice? Se pogosto ustavljate in delate sklece? Potegnete črtico?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj naredite, če morate na zelo dolgo pot (1000+ km)? Se nažerete red bullov? (kar verjetno ni ravno dobro ko kofein popusti) Jeste energijske ploščice? Se pogosto ustavljate in delate sklece? Potegnete črtico?
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa zivahna glasba mora bit, pa vcasih si zamirkam kaksnen avto, se zna zgodit, da se tut po 800 km skupi peljemo,
To pove o Slovencih samo eno. V povprečju imamo najboljša vozilaCitat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
pa zivahna glasba mora bit, pa vcasih si zamirkam kaksnen avto, se zna zgodit, da se tut po 800 km skupi peljemo,
To je tudi uporabno. Včasih, ko sem bil pogosteje v BG in, ko sem imel še malo hitrejši avto smo pogosto v petek popoldan imeli celo hitro kolono (cca 160-180km/h) od BG do ZG - večinoma slovenci ter kakšen srb.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
To pove o Slovencih samo eno. V povprečju imamo najboljša vozilaCitat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
To je tudi uporabno. Včasih, ko sem bil pogosteje v BG in, ko sem imel še malo hitrejši avto smo pogosto v petek popoldan imeli celo hitro kolono (cca 160-180km/h) od BG do ZG - večinoma slovenci ter kakšen srb..
ne gre za to al je al ni hudo. Kar čem rečt, je to, da so ti, ki vozijo za vikend proti BG, v večini srbski gastarbajterji na "delu" v Sloveniji, ponavadi so v belih X5-kah, spoznaš jih po črnih leder jaknah in povdarjenem čelu.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Sej ni tako hudo