Dolga endoskopska kamera za gsm

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.544
2.529
113
Torej kake sop izkušnje samo(!) če #mtl vpraša?

Torej, kake izkušnje/predloge/nasvete imaš za omenjeno endoskopsko kamero?

5. avg 2011
1.088
217
63
Okolica Ormoža
Torej kake sop izkušnje samo(!) če #mtl vpraša?

Torej, kake izkušnje/predloge/nasvete imaš za omenjeno endoskopsko kamero?
Brane, sem ti že napisal, sedaj pa nehaj provocirati. Tvoj komentar "in kaj pol, če si kupu?" mi o tebi pove dovolj. S takimi zajedljivimi tipi nimam rad opravka, če me bo pa kdo od ostalih vprašal kaj konkretnega, bom podal informacije, kolikor jih bom pač imel.

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.544
2.529
113
# janez: se ti ne zdi, da ti provociraš - Ja, jaz imam pa tako. in potem tišina. v temi, kjer se iščejo izkušnje!
prvi post
#hanzi: Ima kdo izkusnje z ebay endoskopskimi kamerami za pregled kanalizacije.
tvoj odgovor: jaz sem kupil takole.

Torej če drugi vprašajo da.
Če jaz vprašam, pa ne!

#ježek, imaš ti izkušnje?

jezek

Guru
24. jul 2008
5.269
2.255
113
Imam. Vse dela kar kupil. Telefonske po 5e, mehko in trdozilne. Ter standalone z ekranom za 15e. Vse je isti quurac, vec kot dovolj dobro za gledat cevi, auspuh beemveja in sečnico peedra. Kaj konkretno te zanima?

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.544
2.529
113
in nagrada gre ježku!

koliko dolgo žico maš. rabim kr ene 4-5m.
želim imeti sliko. gre? screen capature?
kaj je bolje:
tel+kamera na žici
komplet z ekranom.
Na kaj moram pazitr: resolucija, osvetljevanje, ...

p.s. za šalo, da se ne boš sprožil. torej si jih kupil kar nekaj varjant. za sečnico pedra ali analo pedra? ;)

jezek

Guru
24. jul 2008
5.269
2.255
113
Kupil sem res veliko kosov, vecino sem raztalal, doma imam se ono z ekranom in nekje se valja še trdožilna se mi zdi. Mislim da so vse 5m, eno pa sem imel tudi krajso. Razlike (na moj uć) ni prav nobene med njimi, itak vse laufajo prek Inskam appa. Kolikor se spomnim telefonska omogoca snemanje, za standalone pa nisem ziher, moram pogledat doma, ampak bom verjetno utegnil sele jutri. Jaz imam rad trdo žilo, ker jo lepo porineš in vrtiš kamor češ. Morda mehkožilna pride bolj prav če bi jo moral kam vlečt s foršpanom. Standalone (z ekranom) imam seveda raje kot telefonsko, ker ne umazem telefona in ne lomim usb-c konektorja (kar je pri 5m trdožilni neminovno)....

jezek

Guru
24. jul 2008
5.269
2.255
113
Takole standalone gleda svećico...

Priponke

• IMG_20250307_092630.jpg
    IMG_20250307_092630.jpg
    3,3 MB · Ogledi: 19

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
559
97
28
širne planjave Dolenjske
Tudi jaz moram nabaviti eno to kamero, da preverim cev široko cca. 8cm.
Kolikor sem prebral potrebujem s trdo žilo, da jo lahko porivam naprej, sicer je itak brez veze. Kakšen predlog?
Vseeno mi je ali je na GSM ali na ekran, da se vsaj nekaj vidi, osvetlitev seveda mora biti. Uporabila se bo enkrat in potem stala na polici.
Nekaj sem gledal tole, ampak to je verjetno res najbolj osnovna zadeva, ki so na ALiju očitno po 5 EUR:

Je kaj z večjim refresh rate-om na voljo in morda še z boljšo ločljivostjo? Čeprav vsaj zadnjega v bistvu niti ne rabim.
Ti pišem zasebno, pa mi javlja, da ne gre. Če še rabiš, mi piši naslov pa ti pošljem mojo, pa bboš videl ali je sploh uporabna.