V javnosti nekako prevladuje sledeče prepričanje:
- da so vsi samozaposleni mali tajkunčiči, ki se vozijo v BMW-jih, Audijih, itd.
- hkrati plačujejo minimalne prispevke, otroke pa v svojih Audijih, BMW-jih vozijo v zastonj vrtec
- nategujejo zaposlene (če jih imajo)
- delajo itak vse na črno
Danes (moram priznati, da tole je pa prvič), sem pa še tole prebral:
Kaj menite tisti, ki ste samozaposleni? Kako vas lenuhe gledajo tisti, ki morajo trdo delat za svoj denar.
Pa seveda vabljeni tudi vsi ostali k debati.
PS: Še eno podvprašanje tistim samozaposlenim, ki ste stalno in kadar želite na dopustu
: ste kdaj že imeli dopust, brez da bi delali zraven?
- da so vsi samozaposleni mali tajkunčiči, ki se vozijo v BMW-jih, Audijih, itd.
- hkrati plačujejo minimalne prispevke, otroke pa v svojih Audijih, BMW-jih vozijo v zastonj vrtec
- nategujejo zaposlene (če jih imajo)
- delajo itak vse na črno
Danes (moram priznati, da tole je pa prvič), sem pa še tole prebral:
Če se ne motim, tole direktno implicira, da gremo lahko samozaposleni kadar želimo na dopust in smo itak non stop na dopustu in še leni zraven (verjetno delamo tisto uro na dan, če že), denar nam pa kar pada z neba.Citat:
Daj predlog, upoštevaj, da ne bom moral ravno dopust vzet in da me ne bo delodajalec postrani gledal. Ker nisem samozaposlen in imam nekje delovnik čez cel dan, ponavadi z odkloni v +.
Kaj menite tisti, ki ste samozaposleni? Kako vas lenuhe gledajo tisti, ki morajo trdo delat za svoj denar.
Pa seveda vabljeni tudi vsi ostali k debati.
PS: Še eno podvprašanje tistim samozaposlenim, ki ste stalno in kadar želite na dopustu