Dobrodošli v tujini

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Danes dobil že 2X obvestilo. Enkrat v slovenščini in drugič v angleščini. Slovenski gsm je stalno na istem omrežju.
Bom namenoma do konca tedna, ko spet pridem v Slovenijo pustil tako kot je. Pa da vidim koliko bo obvestil
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če si vsak dan po večkrat v tujini, ti priporočam da si izklopš to obveščanje (s klicem na 080 700 700), ker drugače zna bit res dosadno skoz prejemat en in isti sms
smile-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Jest sem SKOS v tujini. In tudi če sem 14 dni nepretrgoma, dobivam dnevno ta sranja. Bom v petek ko pridem v Slovenijo poklical, al pa še direkt do tuša.
cool-1.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pri Mobitelu in Si.mobilu vem, da je tako nekako... Ko se prijavis v "novo" omrezje... ponavadi dobis SMS... potem pa je vsaj en teden mir pred njimi ... mogoce celo vec...

Inkvizitor je omenil,d a je pri Tusmobilu... Kolikor vem, ta sporocila ponavadi posilja tvoj operater in ne gostujoci... vcasih mogoce tudi tisti, pri katerem gostujes... vendar praviloma dobis SMS od svojega operaterja...

Nebo držalo, meni pošlejo vsak dan malo za tem ko prečkam mejo oziroma ko mi telefon preklopi omrežje. Morem pa rečt, da je zelo nadležno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to je prav... ker si bil medtem ze v domacem omrezju... Ce pa si cel teden v tujem omrezju, pa ni prav, da ti vsak dan posljejo novo sporocilo
smile-1.gif
...

Kot so pa ze drugi napisali, se naj bi to dalo izklopit s klicem na operaterjev center za pomoc narocnikom...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce bi prebral tudi prejsnje njegovo sporocilo, bi lahko videl, da je zanj prednost, da mu pomotoma ne dela ta zadeva in ga NE spamajo
smile-1.gif

Saj sem, a ne vidim tovrstne povezave med preprejsnjim sporocilom. Ti si mu namrec odgovoril, da ocenjujes, da je tezava za OP v tem, da mu morijo s spamom, na kar je CLIO15 odgovoril, da se njemu to (torej da te spamajo) zdi tezava, ampak da je to bolj prednost.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Malce dvomim, da bi vsak dan dobivali sporočila o EURO tarifi od Tušmobila ali pa sem se zmotil o tipu sporočil.

Kakšna je vsebina teh sporočil? S katere številke prihajajo?

Morda bo INKVIZITOR ali kdo drug lahko povedal kaj več o tem...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Vse lepo piše na tušmobilovi strani o tej zadevi citat:

Citat:
Ali lahko izklopim prejemanje sms obvestil s cenami gostovanja v območju Evrotarife?
Uporabniki, ki med gostovanjem ne želijo prejemati obvestila v obliki SMS sporočila s cenami gostovanja v območju Evrotarife, lahko to sporočijo na telefonsko številko Centra za pomoč uporabnikom 080 700 700

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Samo a res ne morejo naredit, da teh sporočil ne dobiš več kot npr. 1x mesečno, četudi si vsak dan preklopil na sosednjega operaterja?