Turbo
Sledi poročilo:
v zadnjem, 23.krogu lota so bile izžrebane naslednje številke: 2, 5, .... ajoj, to ni pravo poročilo !!!
Pravo poročilo je tu:
v tem tednu se vas je kar nekaj odzvalo akciji v dobrodelne namene materi samohranilki z dvema šolobveznima otrokoma.
Vseh darovalcev, ki sodelujejo na forumu Alter.si je bilo 31, od teh je nekdo želel ostati anonimen, ostali pa so:
Westie, Skorpy, Png, Grisbi, Floki, Chao Ren, Gretzky, Grobo, Turbobitch, Grube 386, Nobody, Franci, Tis, Gs 1442, Tinekr, Mala_puncka, Steve, Patriot, Karantanka, Sonick, Tenforest, DrM007, Rainbow, Mtey, Chimay, Futuristic, Torque, Pisatelj, Sanco, Noker , ter nealterjevca, en moj frend in direktor gdč. Westie
Napisani ste po naključnem vrstnem redu.
Čakam še na osebni prevzem Dkivija
danes popoldan !
Izračun pa pokaže takole:
najmanjši darovan znesek je bil 5 EUR, največji pa kar 200 EUR (ta dva podatka bosta ostala anonimna !)
Povprečno darovan znesek je v višini 25,60 EUR, kar na koncu pomeni, da smo zbrali
845 EUR
Manjši del tega denarja je Westie že porabila za nekaj zvezkov, peresnice, copate in podobno, ostalo pa nam je še cca. 90 % celotnega zneska.
Zdaj, kako točno bo, boste izvedeli najkasneje v ponedeljek, samo z Westie sva mnenja, da se z zneskom v tem primeru, ko ni tako malo, pomaga tej gospe, pa še kakšnemu. En kandidat je že izbran, lahko povem samo to, da nama lahko zaupate, sicer pa boste o vsem skupaj ZAGOTOVO obveščeni. To vam lahko obljubim ! Če ste mi zaupali doslej, ne vidim razloga, da mi (nama z Westie v bistvu) ne bi še naprej? Imam prav?
Sicer pa, če kdo hoče it z nama (nami) k tej gospe, naj mi napiše, da mu pošljem telefonsko, da se zmenimo (okrog 16.00 v LJ)
LP
več pa kasneje ....