Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
a s mene mislila jutr sem še na terenu pol pa v LJ tak da se da za kratek čas tudi pred četrto p.m zmenit
pa povej kolk ojrov hočeš da pokličem na banko ker jih morajo prej pripravit
mislila sem pa enega drugega, pa sva danes po šihtu zmenjena.
nobenmu ne rečem kolk ojrov naj da ... vsak prispeva kolikor lahko, ker tej družini vsak "ojro" prav pride (sem ravno govorila z gospo in je rekla, da je lahko kupila samo 5 zvezkov, da drugega nimata otroka) - tko da ... hvala za vsak prispevek
Ne štekam zdej čist te naše dobrodelne akcije. Če prav razumem se denar že zbira in to pri westie. Kaj je možno da mi daš št. tvojega računa pa ti teh par € nakažem, da ne bo na koncu dražja pot od donacije.
pa tisti, ki ste že donirali (koliko ste, vsaj približno...) in tisti, ki še mislite, koliko boste..da mam vsaj približno orientacijo da ne izstopam....
Sem napisala neke X , pa je šlo. Evo, tako, da sem zrihtala. Upam, da bo šlo v pravi žep.
Ne vem zakaj zaboga so mi pa zaračunali višjo provizijo kot ponavadi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.