Citat:
Uporabnik boc pravi:
Glede pomnilnika na NFC nalepki, a je 150 bytov dovolj ?
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Glede na tale video je to kar želiš zelo enostavno narest.
Jaz sem zdaj naroču 5 NFC nalepk in 1 obesek. Ideja je taka:
V službi:
- izklopi WIFI
- izklopi BT
- nastavi na vibro
V avtu:
- vklopi BT
- izklopi WIFI
- nastavi na normalno zvonenje
V avtu 2 nalepka:
- vključi gps
- zaženi navigacijo
Doma:
- izklopi BT
- vklopi WIFI
- nastavi na normalno zvonenje
Nočno omarica:
- nastavi na tiho (ali airplane mode)
Vprašanje je bilo "Kaj to deluje samo na Nexusih al tudi na ostalih Androidih?"...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj tudi na wp8 deluje, le da so omejitve, recimo aplikacij se ne da poganjat avtomatsko, ampak se pač pojavi okno, kjer user klikne "OK" pa gre dalje
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Vprašanje je bilo "Kaj to deluje samo na Nexusih al tudi na ostalih Androidih?"...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj tudi na wp8 deluje, le da so omejitve, recimo aplikacij se ne da poganjat avtomatsko, ampak se pač pojavi okno, kjer user klikne "OK" pa gre dalje
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Tudi v kontra smeri gre, NFC oz. RFID na pravi frekvenci uporablja precej drugih "kartic" ki so namenjene sto in eni stvari. Od parkirnih kartic, kartic javnega prevoza pa do potnih listov (tudi slovenskih). Vse to se da prebrat z mobiolnim telefonom ki podpira NFC (& zna odkodirat vsebino).
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Tudi v kontra smeri gre, NFC oz. RFID na pravi frekvenci uporablja precej drugih "kartic" ki so namenjene sto in eni stvari. Od parkirnih kartic, kartic javnega prevoza pa do potnih listov (tudi slovenskih). Vse to se da prebrat z mobiolnim telefonom ki podpira NFC (& zna odkodirat vsebino).
Jaz sem testiral s potnim listom pa mi ga ni uspelo prebrati. Da pa se prebrati res marsikaj, ampak žal še android ne podpira simulacijo kartice. Tako da žal odpade "ideja" o shranjevanju raznih smučarskih kart ali pa kart za javni prevoz na telefon z namenom da bi kasneje lahko kar telefon prislonil na čitalec.