BMW je dražji zato, ker je "premium".Zato je Tesla že v štartu cenejša brez tega paketa, Bmw bi pa rad iste denarje za potencionalno neuporabo.
BMW je dražji zato, ker je "premium".Zato je Tesla že v štartu cenejša brez tega paketa, Bmw bi pa rad iste denarje za potencionalno neuporabo.
Ne. Oni vgradijo vse, če ti ne plačaš ob startu, ne boš uporabljal. Če ne boš kasneje plačal naročnine, ne boš uporabljal. HW si pa vseeno plačal. Samo ne "licence".Da dela, kar plačaš, ne pa mesečne naročnine. Preprosto...
Zakaj pa ne naredijo preprosto: plačaš vse, uporabljaš vse, licenca not, cena pa pač višja...Ne. Oni vgradijo vse, če ti ne plačaš ob startu, ne boš uporabljal. Če ne boš kasneje plačal naročnine, ne boš uporabljal. HW si pa vseeno plačal. Samo ne "licence".
Ker ovce vse kupijo na obroke...Zakaj pa ne naredijo preprosto: plačaš vse, uporabljaš vse, licenca not, cena pa pač višja...
Preveč služijo z rezervnimi deli da bi bilo to za njih. Edino če je tako da boš moral plačevati naročnino za cel avto, hkrati pa še servisirati vse.Itak bo slej ko prej cel avto šel na naročnino, tako da je ukvarjanje s tem že sedaj brezpredmetno.
Jaz bi bolj rekel, da bodo naročnino “ustrezno prilagodili tržnim razmeram” (beri dvignili) in bo.Preveč služijo z rezervnimi deli da bi bilo to za njih. Edino če je tako da boš moral plačevati naročnino za cel avto, hkrati pa še servisirati vse.
Sj črna premija lahko še vedno stoji pred blokom: "fuŁŁ maŁ se vozim zadnje čase, veš"To bo šele problem ratal pri ljubiteljih dobro ulaufanih premij.
Ne delajo norca ampak brijejo norce in profitSe opravičujem, ampak, meni še vedno ni jasno:
- dam za avto 50-60K
- potem pa plačujem mesečno še 1k, da vse dela?
A se delajo norca ali...?
OK, jasno. Po domače, ko jih j***, kupit drug avto...Ne delajo norca ampak brijejo norce in profit
To se jaz tudi vpršujem. Kaj bo z drugim ali tretjim lastnikom? Servisni obisk (€,$) potem neprijetno spoznanje da zaradi takega in drugačnega kršenja pravil, vklop funkcij ne bo mogoč.To bo šele problem ratal pri ljubiteljih dobro ulaufanih premij.
Zato pa eni več ne uporabljamo navigacije v avtu, ker si rečemo ko vas hebe, za 200 eur update navigacije, hkrati pa si mislim, kako bi bilo fino zapravit tega jurja ki sem ga doplačal za navigacijo in širši zaslon, magari zapravit za kurve...Sej, a nimajo nekaj takega že sedaj z navigacijo oz posodabljanjem navigacije. Očitno so zavohal dodaten denar in se jim dopade tak koncept.