divx player- podnapisi

tinchyka

Zelenc'
14. jul 2008
18
0
1
39
Mene pa zanima, če kdo ve ali lahko v divx predvajalniku gledaš filme.Ubistvu ga lahko, samo zanima me kako si nej naštimam podnapise. Fora je pa v temu, da mam bs player pa vlc.... samo je full temna slika pa ne morem naštimat. Kdor bi vedu naj mi prosim odgovori.

Hvala

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
confused-1.gif

Kaj zdaj, če lahko gledaš filme, če lahko imaš podnapise, če lahko sliko svetlejšo narediš??

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Filme lahko gledaš, podnapise uštimaš tako, da nastaviš podnapisu enako ime kot filmu, svetlejšo sliko lahko narediš s pomočjo nastavitev v samem playerju in pa v nastavitvah grafične kartice. Naslednjič pa bolj razumljivo napiši!

tinchyka

Zelenc'
14. jul 2008
18
0
1
39
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Filme lahko gledaš, podnapise uštimaš tako, da nastaviš podnapisu enako ime kot filmu, svetlejšo sliko lahko narediš s pomočjo nastavitev v samem playerju in pa v nastavitvah grafične kartice. Naslednjič pa bolj razumljivo napiši!

In a mi lahko razložiš, pod kaj nej grem v divx predvajalniku, da si naštimam podnapise??

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Nikamor ne rabiš it, samo podnapise preimenuj. Npr. če ima film ime film-12345.avi moraš podnapise tudi imenovati film-12345.sub!