Dipanje

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.807
113
Ja hvala k****, da se lahko samo dodatno vpiše ob tehničnem...saj v končni fazi gre zgolj za spremembo barve avtomobila oz. v bistvu še to ne, glede na to da je to "nalepljeno" gor
smile-1.gif

Imam občutek, da se bova enkrat v relativno bližnji prihodnosti spet srečala
grin1.gif

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
ali se lahko dipa plastike v avtomobilu

Renault Laguna

ročaji na vratih in sredinska konzola. Je potrebno dodati še kak primer za plastiko

LP

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Se da, ja. Je pa vprašanje, koliko časa bi zdržalo na kljukah... Nekoliko je odvisno tudi od oblike kljuk. Lahko probamo.
smile-1.gif

LPP

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
Kolega ma na Stilu problem z armaturko k se v vrocini povrsina dobesedno 'topi' in posledicno se umazes ob dotiku. Baje se to sanira z lakom, je poskusil, neuspesno. Bi dipanje pomagalo oz. bi se obdrzalo na plastiki?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Kolega ma na Stilu problem z armaturko k se v vrocini povrsina dobesedno 'topi' in posledicno se umazes ob dotiku. Baje se to sanira z lakom, je poskusil, neuspesno. Bi dipanje pomagalo oz. bi se obdrzalo na plastiki?
Ta problem z armaturko na Stilotih pa poznam. Armaturka je mastna in lepljiva, vprašanje če se sploh kaj primer na tisto sranje.
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:

Bi rekel, da mora za dipanje armaturo dol dobit. Če se že dol dobiva, bo pa bistveno boljše, če se obleče v eno poceni usnje.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
Sej ne vem, ce je problematicna celotna armaturka. Vem, da mu gre na zivce sredinski del, plastika od manjalne rocice proti tlom, pa pokrov sovoznikovega predala, kamor se lahko oz. se zapnes s hlacami. Oblacit v usnje, pa je verjetno mal predrag spas pri taksnem starem vozilu.

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Sicer bi moral videt, samo mislim da bi šlo. Verjetno bi tudi rešilo zadevo s popanjem. Jaz sem vedno za to, da poizkusimo. Poračunamo če deluje, sicer je pač moj problem. :D

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
Ok, hvala za mnenje, sam v LJ pa ne bo vozil, zaradi tega.
smile-1.gif
Mogoce se bo odlocil doma poskusit.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Jaz bi imel tudi svojega fiata za prelepiti armaturo. isti problemi... zanimivo, sem mislil, da so fiati delani za vroce podnebje. dve leti sem se vozil z nedelujocim ventilatorjem hladilnika (na morje pri +40C, zastoji...klima...) nikoli zakuhal avto, sploh nisem vedel da ne deluje..avto nikoli zakuhal, niti sel cagar do rdecega polja. ce je pa zunaj vec kot 25C in je avto na soncu se mi zacne topiti armaturka?!!
bonk.gif

A ce potem odstranimo testno zadevo (vkolikor se izkaze zanic) bo se slabse spodaj?

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Da ne spamam, samo sem pa tja delim kako zanimivost. In tole je definitivno zanimivo.

Na osnovo je dodan prozoren dip z "Midnight Purple Candy Pearl" pigmentom. Škoda ker se na slikah ne vidi efekta.

Oz. tule je mogoče malo manj kvalitetna slika, a se bolje vidi efekt:

Lep pozdrav do naslednje zanimivosti.
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
wow

kolk pa hočeš met eurov za tako stvar? Sicer nebi dal sedanjega avta dipat, ampak tisti, ki je planiran za 2. avto pa bi mirno lahko kak tak dip mel (sicer ne te barve
grin1.gif
)

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
@afro: niti ne. zaenkrat je VW bolj v manjšini.
smile-1.gif

@Killa: težko ti enoznačno odgovorim. Od 499 pa do.... khm. Res ful odvisno od želja in velikosti avta. Ko boš mel drugi avto, pokliči, pridi, pa pogledava. Zdaj se je "nabralo" tudi pri nas že toliko opcij, da je najbolje osebno pogledat.
wink-1.gif

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Kaj bi pa rad dosegel? Odstranit se zagotovo ne bo dalo... mislim odlepiti. Dol gre z razredčilom.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
blago/oblogo bi rad zaščitil, da se da potem kolker tolk enostavno spucat.
zanima me, če lepo prime, če so velike razlike v odtenkih, tam kjer ni.
strop v avtu bi rad zaščitil v prtljažnem delu, pa ga ne bi rad dol jemal.