Dipanje

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Sporoči prosim, kako se bo tole od Bive obneslo... Tudi sam razmišljam, da bi preizkusil.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem nabavil, zadnjega v Lj. Pucajo zaloge, zato je težko dobit. Ni mi znala točno povedat kaj bo potem.

Izdeluje http://www.chemcolor.si/

Zvečer sem našprical krpo in še malo s fenom "utrdil" (tako piše v navodilih).
Zjutraj sem gor zlil pol deci vode, pa se je združla v eno veliko kapljo in počasi pronicala skozi.
Sem potem še enkrat fajn našprical in bom testiral spet ko pridem domov.
V navodilih piše, da lahko namakš tekstil do 10min.
Za popolno nepremočljivost je vrjetno treba res konkretno prepojit.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
lak se lušči zaradi nekvalitetnega laka in ne avtopralnice.
467716-post_slo.gif

Firma špara ,ponucat pa mora lak izven datuma uporabnosti.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
@dgrejtest, samo tako za informacijo, koliko bi približno prišlo dipanje sprednje havbe na octaviji II? Je poškodovana od kamenčkov, in na dveh treh mestih se je odlušila zgornja plast laka, verjetno posledica obiskov v avtopralnici in njihovih krtačk---
najceneje te stane folija!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Sem nabavil, zadnjega v Lj. Pucajo zaloge, zato je težko dobit. Ni mi znala točno povedat kaj bo potem.

Izdeluje http://www.chemcolor.si/

Zvečer sem našprical krpo in še malo s fenom "utrdil" (tako piše v navodilih).
Zjutraj sem gor zlil pol deci vode, pa se je združla v eno veliko kapljo in počasi pronicala skozi.
Sem potem še enkrat fajn našprical in bom testiral spet ko pridem domov.
V navodilih piše, da lahko namakš tekstil do 10min.
Za popolno nepremočljivost je vrjetno treba res konkretno prepojit.

Konkretno namočena krpa drži vodo,
Se pa žal nič lažje ne čisti. Sem probal ketchup gor, pa se ravno tako vpije.
Tudi s krpo sem po tleh malo podrgnil, da se je umazala, pa ni šlo nič kaj lepo dol.
Namazal sem stekla na avtu, pa tudi ni blo nekega efekta. Insekti se še vedno razmažejo, mogoče brisalci mal lepše drsijo, še vedno se insekti razmažejo po steklu, če jih z brisalci obrišeš.
Namazal sem prva stranska stekla in ko je dež padal niso kaplje nič lepše dol drsele, kot po ostalih steklih, ki niso bila namazana (opazovano na mirujočem avtu).
Mogoče sem samo preveč pričakoval
crazy1.gif

nekaj takšnega si želim
redface-1.gif

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Podlaga je gunmetal gray... da je bilo vse enake barve pred nanosom limete in bele, ki sta obe dost problematični kar se podlage in prekrivnosti tiče.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Tole izgleda pa noro
shocked-1.gif
.
Najboljši je pa tale komentar:
Citat:
i will spray my kids all over with this before they go out to play...hahahahahaha kidding
grin1.gif

@dgrejtest: lepa limetka.
zmaga.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Koliko sprejev bi rabil za dipanje (mat črno) belih delov spodnjega motorja?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ksz

Jaz sem dipal feltne. Izkusnje? Muha enodnevnica oz. enoletnica. Ob drgnjenju bo slo tudi tebi na motorju dol tako da priporocam barvo. Je pa lepsi tak, kot ga imas zdaj.

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz sem dipal feltne. Izkusnje? Muha enodnevnica oz. enoletnica. Ob drgnjenju bo slo tudi tebi na moforju dol tako da priporocam barvo. Je pa lepsi tak, kot ga imas zdaj.

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Hm, moja platišča so bila po eni sezoni in pol enaka kot prvi dan. Zimska so preživela vse kar je bilo od letošnje zime tudi BP...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Jaz sem dipal feltne. Izkusnje? Muha enodnevnica oz. enoletnica. Ob drgnjenju bo slo tudi tebi na moforju dol tako da priporocam barvo. Je pa lepsi tak, kot ga imas zdaj.

To je pa res čudno, si morda naredil samo en sloj ali dva ?? Katero firmo spreja si uporabil ?